2777
2789

من اولش لکه بینی داشتم رفتم دکتر گفت هماتومه یه شب هم دچار خونریزی شدید شدم که فک کردم سقط شد ولی خوشبختانه نشد به بعدش هم دو ماه استراحت مطلق بودم و خونریزی کمی داشتم شیاف استفاده میکردم تا دیگه خودش ناپدید شد 

استراحت خیلی مهمه

من اولش لکه بینی داشتم رفتم دکتر گفت هماتومه یه شب هم دچار خونریزی شدید شدم که فک کردم سقط شد ولی خو ...

والا من هفته ۱۰ رفتم سونو گفت هماتوم داری ۱۲ هفته گفت هیچ اثری از هماتوم نمی‌بینم حالا من ی هفته ست لکه بینی دارم که موقع ادرار و مدفوع موقع خشک کردن میبینم ..بعد دیشب یه لخته در حد نصف بند انگشت دفع کردم بعد خون قرمز دیدم ...بعد اون خون سیاه و قهوه ای دفع میکنم ...تو عرض ۷ روز ۳ تا سونو دادم ...همشون میگن هیچ مشکلی نیس فقط یک مقدار جفت پایین ...بخدا از استرس مردم دگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هر وقت لک می‌دیدی سونو میرفتی؟ دکتر بهت چی میداد

نه من سه چهار روزی بود لک میدیدم ولی خیلی کمرنگ بود دکتر نرفتم تا اینکه یهو خونریزیه شدید کردم زنگ زدم دکترم گفت سریع شیاف پروژسترون بود فک کنم بگیر تا صبح هر چهار ساعت استفاده کن اصلا هم تکون نخور صبح هم برو سونو اورژانسی 

صبح اول وقت رفتم سونو که گفت هماتومه جفتمم یکم پایین بود بعدشم که از همون شیافا بهم داد و گفت استراحت کن کلا و تا وقتی لکه بینی داری شیافارو استفاده کن تا قطع بشه 

الهه خوبی ؟ لکه بینی رو هنوز داری ؟ منم رفتم ان تی که بهم گفت جفتم پایینه و باید استراحت داشته باش ...

سلام عزیزم ...چون استرس دارم نمیام میگم به شمام منتقل نشه...جفت پایین لامصب لکه بینی میاره اگ پیدا کردی مثل من نلرز من تو یه هفته سه بار سونو رفتم.... پریشب من قد نصف بند انگشت لخته دفع کردم بعدم خون قرمز اندازه نصف دستمال ...رفتم دکتر دیروز گفت هیچچچ مشکلی نداری اون لخته هم شاید همون هماتوم بوده که تو هفته ۱۰ سونو نشون داده ..بعدشم خون سیاه دفع کردم فقطم موقع ادرار و مدفوع

سلام عزیزم ...چون استرس دارم نمیام میگم به شمام منتقل نشه...جفت پایین لامصب لکه بینی میاره اگ پیدا ک ...

این چه حرفیه که استرس می گیرید 

هرکدوم ما مشکل خاص خودمون رو داریم یعنی نباید ازش حرف بزنیم پس برای چی دورهم جمع شدیم 

میدونم لکه بینی و دفعش خیلی استرس داره ، بهت گفتم که سر باردازی قبلیم داشتم ، تازه من خونریزی اندازه پریود داشتم که دیگه بعدش دفع شد اونم کامل نه ، یه قسمتیش باز موند 

سونو هم رفتی گفته هیچی نیست ، توکل کن بخدا و استراحت کن

دوست دارم زندگی کنم ، نه فقط زنده باشم