2777
2789
عنوان

رشته تجربی

130 بازدید | 18 پست

من عاشق تجربی ام میخوام تجربی برم

ترم اول معدل کل ۱۹ و ۳۶ شدم ریاضی و علوم ۲۰ 

الان ترم دوم خیلی افت کردم بخاطر استرس الان ک نمره برگه ها مو حساب میکنم  حالا خیلی از مادرا دم در میان ب خانوما اصرار میکنن ک ما انتخاب رشته داریم یکم ارفاق کنن حالا اگ خانوما ارفاق کنن نمره شو حساب نکردم ولی خداکنه ارفاق کنن

با وجود اینا معدلم اومد ۱۹ و ۲۰ و دوس دارم گریه کنم ریاضی مو اصلا برگه شو خالی نزاشتم همه سوالارو نوشتم ولی غلط داشتم چنتا ۲۵ صدم با یدونه نیم نمره خدا کنه ارفاق کنه ۱۹ بده

تروخدا یکی هست ک با معدل کمتر از اینا تجربی اولویت الف آورده باشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم آخه میگن دیگه ج نداریم فقط الف و ب  بنظرت اگ ریاضی ۱۷ بشم و علوم ۱۹ قبولم میکنن؟

من ۳ سال پیش اومدم تجربی ج داشتیم الانو نمیدونم

اره نگران نمره هات نباش 

البته من شنیدم ب دلیل اینکه ریاضی فیزیک داوطلب کمتری داره برا اکثر بچه ها اونو اولویت الف میزنن ولی تجربی واسه اینکه زیاد نرن ج

من خودم ریاضی و علومم ۲۰ بود ولی واسم ج زده بودن

نگران نباش به خدا توکل کن

یٰاࢪادَّمٰاقَـدْفـاٰتَ | اے بازگرداننـده‌از دست رفتـہ ها...❤‍🩹برای قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستین لطفا😞❤️