2777
2789
عنوان

سوال قبل حاملگی

442 بازدید | 14 پست

سلام وقتتون بخیر میخاستم بپرسم خانومها شما هم قبل حاملگیتون پریودتون چند روز بعد میفتاد؟! چون چن نفر میگن رحمِت بچه میخاد میخای حامله شی برا همین پریودت اینجوری شده چون دیگه جلوگیری نمیکنیم قبلش جلوگیری طبیعی میکردیم بدون قرص یا چیزی

کسی بوده مثل من؟! 

میدونین چند وقت میکشه ک بچه دار شم؟! چون میخام بزودی بچه بیارم انشالله

و اینکه راهنمایی کنید چی بخوریم ک از لحاظ تخمدان یا رحم قوی بشیم ک حامله شم من خیلی لاغرم و هم ضعیف خیلی ممنونم از همتون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برو دکتر قبل اینکه میخای باردار شی زیر نظرش باش

ن شوهرم نمیزاره منظور اجازه نمیده قبلاً راضی نبود برا بچه دار شدن الآنم ک راضی هست خودشم میخاد میگه بزا خدا خودش هرموقع میخاد بده

ن شوهرم نمیزاره منظور اجازه نمیده قبلاً راضی نبود برا بچه دار شدن الآنم ک راضی هست خودشم میخاد میگه ...

مگ زمان قدیمه اینجور افکاری داره😐باید بری دکتر معاینه بشی ازمایش بدی ببینی بدنت شرایط لازمو برای بارداری داره هرجور راحتی.

مگ زمان قدیمه اینجور افکاری داره😐باید بری دکتر معاینه بشی ازمایش بدی ببینی بدنت شرایط لازمو برای با ...

اها ازین لحاظ اره من و شوهرم سه ماه پیش رفتیم گفتن هیچ مشکلی ندارین منظور جواب سونو و آزمایش و آزمایش شوهرم هیچ مشکلی نداریم فک کردم میگین برین دکتر دارو بده ک بچه دار شین