2777
2789

درمورد همه چییی نظر میده 

من صورتم بعد عروسی جوش میزنه میگه پوستت جوریه که انگار پشه ها روش ریدن 

حتی به دستشویی رفتنم کار داره 

خیلی دخالت می‌کنه 

وقتی شوهرم بیرون می‌ره مدام می‌پرسه کجا رفته 

من خودم نمیپرسم کجا میره ولی اون صد بار می‌پرسه 

همیشه هرجای که می‌ره میگه توام بیا وقتی میگه نه شروع می‌کنه به فحش 

واقعا بریدم ازش 

اینا خوبن باز 

مادر و خواهر من تو چیزای بزرگتر دخالت میکنن 

یجوری نظر میدن ک عصبی میشم 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخالت در حالت عادی غلطه ولی با توجه تاپیکای قبل شما به مادرتون تا حد زیادی حق میدم. 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
چراا؟ همین دخالتا باعث مشکلات بزرگ میشن حتی بین منو همسرم خراب میشه  

مثال میزنم عزیزم 

همسر شما همین ماه پیش شما رو دوبار پشت سر هم با کابل کتک زده!!! شما به والدینت اطلاع دادی و اونا اومدن و دو هفته قهر کردی!! معلومه که پدر و مادرت به شوهرت بدبین میشن و نگرانت هستن!! مادر من جای مادرت بود، شوهرم الان زنده نبود 😐 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
بهش میگم سنت رفته بالا دیوونه شدی اصلا حرف زدنش خیلی بد شده انگار از همه طلب داره

من جمله هايي كه مامانم نيگه نميتونم بنويسم اينجا منم فكر ميكنم بخاطر همينه 

یک عدد چپی 

مثال میزنم عزیزم  همسر شما همین ماه پیش شما رو دوبار پشت سر هم با کابل کتک زده!!! شما به والدی ...

مامان من قبل ازدواجم همینطوری بود . اینجوری نیس که الان بدبین شده کلا از اول اینطور بود 

همیشه با صدای بلند حالت جیغ حرف میزنه 

همیشه از آدم طلب کاره 

همیشه درمورد مسائلی که اصلا اطلاعات نداره نظر میده وقتی میگیم نه درستش این نیس فحشمون میده