2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشهههه انقدر پسرسختیه😂

همیشه میگفتن خوشگلا سرسختن ما که خوشگل ندیدم بدونیم چین   

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 
اینم رنگ چشای همسرم😐

خودتم رنگی بود ؟ احتمالا بچتون چشم رنگی میشه

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 
قشنگه 🙂😂 چقد رنگ چشمای رل و همسرتون قشنگه حالا واس من رنگ چشمای گاوه 🙂😂شانسه دیگه

وای واسه منم میبینی نیست نیست یه اونطوری پیدا میشه   

چرا من فک میکنم مردا بیشتر چشاشون رنگیه؟؟ چشای شوهر منم فندوقیه ،اصلا خاااصه چشاش  یا داداشم ...

مردا بیشترن من دایی سبز ،پسردایی که میشه شوهر خواهرم عسلی ،اون‌یکی پسر دایی سبز خیل خوشگل ،یکی دیگشون یشمی 

بعید میدونم😅

نه نیشه احتمالا اگه هم پدر هم مادر سبز باشن که صدرصد رنگی