دريل مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 6904 عنوان كك ومك +عكس 546 بازدید | 14 پست بچه هانگا كنيدچقدصورتم افتضاحه راه كارى نداريد اعتمادبه نفسموازدست دادم بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟ 1401/03/18 | 13:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39670 ضدآفتاب بزن حتی در خانه نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی
saraafshar عضویت: 1399/01/10 تعداد پست: 1268 اگر به زبان انگلیسی علاقه داریدکلاس رایگان برگزار شده در تلگراملینک در پست اخر بنده کلاس های رایگان ترجمه داستان انگلیسی
دريل مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 6904 ضدآفتاب بزن حتی در خانه ميزنم فايده نداره كرم ويتامين سى هم ميزنم شبا راهكارخانگى چيزى ندارين بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
الینا1391 عضویت: 1401/02/10 تعداد پست: 517 برای کک ومک واقعاکرم زینک اکسایدعالیه یعنی تویه هفته تاثیرمیزاره حتماامتحان کن قیمتش هم ده تومنه زیادنیست ازداروخانه بخر
کشمش_کیک عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 2312 ی تئوری خوندع بودم ک اونایی ک صورتشون کک ومک دارع فرشته ها خاک بهشتو پاشیدن رو صورتشون:)بنظرم کک و مک قشنگع🥺💛ولی اگ دوس داری برو لیزر بهتر میشه:) شکست عشقی بده آره ولی تا حالا شده حواست نباشه با تعرفهی ازاد اینترنت مصرف کنی؟👩🏻🦯
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39670 ميزنم فايده نداره كرم ويتامين سى هم ميزنم شبا راهكارخانگى چيزى ندارين مگه میشه ضدآفتاب بی فایده باشه همیشه بزن تحت هر شرایطی تاثیرش با یکی دو بار که معلوم نمیشه راهکار خانگی باید خیلی انجام بدی تا جواب بگیری که اونم حتی باید درکنارش ضدآفتاب بزنی نزنی پررنگ تر و بزرگتر میشه نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی
دريل مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 6904 برای کک ومک واقعاکرم زینک اکسایدعالیه یعنی تویه هفته تاثیرمیزاره حتماامتحان کن قیمتش هم ده تومنه زیا ... هرروز يباربزنم به صورتم؟ بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
دريل مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 6904 ی تئوری خوندع بودم ک اونایی ک صورتشون کک ومک دارع فرشته ها خاک بهشتو پاشیدن رو صورتشون:)بنظرم کک و م ... ميگن ليزر بدترميكنه بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
دريل مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 6904 مگه میشه ضدآفتاب بی فایده باشه همیشه بزن تحت هر شرایطی تاثیرش با یکی دو بار که معلوم ن ... بى تاثيركه نيست نميزاره زياد بشه ولى من ميخام اينامحو بشن كلا اينارو كه محونميكنه بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
الینا1391 عضویت: 1401/02/10 تعداد پست: 517 هرروز يباربزنم به صورتم؟ اول صبح که بیدارمیشی باشامپوبچه صورتتوبشوربعدش این کرم روبزن ظهرهم ی باربزن شب هم ی باربزن ولی فقط صبح باشامپوبچه بشوریه بارکافیه بشوری وحتی این کرم یه ضدافتاب هم محصوب میشه
دريل مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 6904 اول صبح که بیدارمیشی باشامپوبچه صورتتوبشوربعدش این کرم روبزن ظهرهم ی باربزن شب هم ی باربزن ولی ... ممنون عزيزم حتماامتحان ميكنم انشالله كه جواب بگيرم انفاقاتوخونه دارم زينك اكسايد بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
الینا1391 عضویت: 1401/02/10 تعداد پست: 517 ممنون عزيزم حتماامتحان ميكنم انشالله كه جواب بگيرم انفاقاتوخونه دارم زينك اكسايد شک نکن یه هغته نتیجه میگیری چون خودمم نتیجه گرفتم
دريل مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 6904 شک نکن یه هغته نتیجه میگیری چون خودمم نتیجه گرفتم انشالله بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟