2777
2789
عنوان

تیکه انداختن

150 بازدید | 11 پست

س خانما اون هفته گفتم ک خاهر شوهرم تیکه انداخته ک   باید ادم اشپزی بلد باشه و فوت و فن بلد باشه و این حرفا بعد به خواهرمم گفتم اینطور گفته یعد امروز بمن تیکه میندازه که بیخود نیس ک خاهر شوهرت دخالت میکنه و تیکه میندازه مثل خودت میمونه حتی تو بدتری خیلی نااحت شدم کاش نگفته بودم 

عزیزم خواهرته به دل نگیر از دهنش پریده

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راجبه یچزی بود ک مادرم خریده بود منم گفتم چیزی ک بدردت نمیخوره رو نخر بعد گفت تو همع چی دخالت میکنی ...

ناراحت نشی ولی فک کنم یکم تو کاراش دخالت میکنی البته که حرف خواهرت درست نبود ولی فک میکنم اون از دست شما کلافس

آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.

ناراحت نشی ولی فک کنم یکم تو کاراش دخالت میکنی البته که حرف خواهرت درست نبود ولی فک میکنم اون از دست ...

خودش تو همه کارهای ما دخالت میکنه بعد من و مادرم اگ حرف بزنیم اسمش میشه دخالت

خودش تو همه کارهای ما دخالت میکنه بعد من و مادرم اگ حرف بزنیم اسمش میشه دخالت

پس احتمالا کلا اینطور تزبیت شدید که همه تو کار هم دخالت میکنید ، شما دیگه اصلا کاری به کاراش نداشته باش اینبارم که تو کارت دخالت کرد رک بهش بگو اینکارو نکنه بدون دعوا البته 

آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.

خب عزیزم  درست نیس اینطور حرف زدن من باش درد و دل کردم

از همون اول گفتم که حرفش اشتباه بوده ولی خب چه میشه کرد یادت باشه دیگه باهاش درد و دل نکنی