2777
2789
یکی هم بگه وقتی چای ریخته رو فرش کرم رنگ چه خاکی تو سرم بریزم 

فامیل همسر من ماست میمالن رو لکه بعد با قاشق جمعش میکنن بعد با دستمال و شامپو فرش روشو‌میکشن من نکردم اینکارو نمیدونم جواب میده با ن

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اول خوب آب بگیری ب همه جاش بره

بعدم پودر ماشین میخوای و ی دست قوی! با فرچه و تی. پودر میزنی میذاری بمونه چند دقیقه بعد روش ی کم آب میزنی و با فرچه میکشی همه جاشو و آخر سرم ک آب میگیری تی میکشی پشت سرش . کامل زیر و روی فرش .. بعدم لول میکنی و آب میگیری میذاری ی گوشع اول آبش بره بعد پهن میکنی تو آفتاب.‌ریشه هاشم چک کن حتما زرد نشه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
یکی هم بگه وقتی چای ریخته رو فرش کرم رنگ چه خاکی تو سرم بریزم 

عزیز من قالی م سفیده روی لکه خشک چند بار آب وتاید دستی می کشم البته با اسکاچ     هر بار لکه خشک میشه دوبار می کشم پاک میشه کامل 

فامیل همسر من ماست میمالن رو لکه بعد با قاشق جمعش میکنن بعد با دستمال و شامپو فرش روشو‌میکشن من نکرد ...

انقدر دستمال نمدار و خشک و شامپو فرش و آب وایتکس و ... زدم که نگو هی مقاومت تر شد

کاش از اول می پرسیدم 

انقدر دستمال نمدار و خشک و شامپو فرش و آب وایتکس و ... زدم که نگو هی مقاومت تر شد کاش از اول می پرس ...

نه من منظورم لک چای بود که اون کاربر پرسید عزیزم

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
اون کاربر من بودم دیگه لکه چایی فرشمو زشت کرده

عه من دقت نکردم😅😅