2777
2789
عنوان

قوزقرنیه

496 بازدید | 5 پست

سلام دوستان کسی قوز قرنیه داشته؟؟گواهی نامه تونسه بگیره؟؟؟پیش چه دکتری درمان کردید؟؟من فارابی میرفتم پیش محبی افتضاح بودن از همچی خسته شدم انقد بد بودن و ناموفق بود عملم دگ میترسم برم دنبال بیماریم

منم دارم

مهم نیس که؟

چشم پزشک من میگفت استیگمات بالای ۲/۵میگیم‌غوزقرنیه ولی چیز مهمی نیس 

خب وقتی عینک میزنی چرا نذارن گواهینامه بگیری

دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:)                                      هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(

منم دارم مهم نیس که؟ چشم پزشک من میگفت استیگمات بالای ۲/۵میگیم‌غوزقرنیه ولی چیز مهمی نیس  خب ...

الان شما عمل کردیدبرای درمانش ویکار کردید؟؟اخه دیدم باعینک خوب نیست ک...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان شما عمل کردیدبرای درمانش ویکار کردید؟؟اخه دیدم باعینک خوب نیست ک...

من با عینک واضح میبینم شاید شماره شیشه عینکتون با چشمتون یکی نیست و‌شماره چشمتون تغییر کرده

من هییبچ اقدامی برا درمان نکردم دکترم گفت غوزقرنیه همون استیگمات بالا هست و‌نیازی به درمان نداره

درواقع استیگمات درمان نداره

فقط لنز دایمی میشه گذاشت که هزینش بالاس 

یه دوستی استیگمات ۲۲داشت ۵۰میلیون برا لنز دایمی داد

دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:)                                      هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(

همسرمن داشت

تهران کلینیک ایرانیان پیش دکتر جواد هاشمیان عمل کرد

دکتر فوق‌العاده ای هستن

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
همسرمن داشت تهران کلینیک ایرانیان پیش دکتر جواد هاشمیان عمل کرد دکتر فوق‌العاده ای هستن

سلام عزیزم ببخشید من بعداز مدتها پیام میدم...الان دیدشون خوب شده؟؟!بهدا افسردگی گرفتم چشاک داغون شده میشه راهنمایی کنی خواهش میکنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز