2777
2789
ب اون کاربر محترمم گفتم حتما ببرید ک مطمئن بشید مشکلی نیست  الان همه چیز تراریخته شده اب و هوا ...

ممنون

دختر منم 11 سالش ولی خیلی ریزه میزه است و مچ دستش هم خیلی ضعیفه

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دکتر مگه هماهنگ نکردید نه چیز عجیبی نیست ک بترسید خیلیا میزنن بله اگ دکتر تشخیص داده شروع کنید ...

همه مراحل طی کردم

الان رادیولوژی میگه اوکیه همه چی

دکتر میگه ۱سال و خورده ای از سنش بیشتر هست مچ دست

امپول و دارو داده

قدش ۱۵۳ هست الان

همه مراحل طی کردم الان رادیولوژی میگه اوکیه همه چی دکتر میگه ۱سال و خورده ای از سنش بیشتر هست مچ د ...

شما اون عکستون رو ببرید ی فوق تخصص غدد نشون بدید 

اگ اونم گفت امپول شروع کنید 

ربطی ب ضعیف بودن مچ دست نداره منم اون موقع همین بودم ولی ربطی ب جثه نداره

واقعااا

پس از کجا متوجه میشن ک مشکل دارن

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
دقیقا بله باید برم

اره عزیزم انجام بده هرچه زودتر که اگه قرار بر زدن امپول باشه زودتر شروع بشه ک مشکلی پیش نیاد

تنتون سلامت

واقعا نگران نشید ما خودمون اولش ترسیدیم سر امپول ...

ولی خیلیا میزنن

عکس میگیرن 

🙏🌹🌹