http://www.8pic.ir/ تو این سایت آپلود کن و آدرس عکس را برام بفرست عزیزم... یا بفرست ایمیلم Z_yazdani55@yahoo.com تو وایبر برام سخته دانلود کنم و 2 باره بفرستم رو کامپیوتر ممنونم از درکت عزیزم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
مرسی عزیزم میشه یه لینک برام بزارید که از این کارا داشته باشه وهزینه شیپ نداشته باشن و همشون یکجا ارسال بشن اگه چند دست لباس بخوام نیشه با گلسرا یکجا پست بشن که هزینه پست زیاد نشن
زهرا جان من ایمیل کردم منتظر نتیجه از شما هستم ممنون کفشا یک جفتش مشکی بود سفیدشو فرستادن و هر دو جفتم سایزاش خیلی کوچیکه یعنی نوزادی.اون بوته هم قرمزشو قرار بود بفرستن سایزشم کوچیکه باز
رزی جان برای من پیامی نیومده لطفن مجدد ارسال کنید ... چشم من براتون پیگیری میکنم البته الان سال نوی چینه و رسیدگی به شکایات نسبت به زمانهای عادی بیشتر طول میکشه