اگه نظرت با من متفاوته و دنبال اینی فقط با یکی دعوا کنی منو ریپلای نکن دوست عزیز من میام اینجا یکم از استرسام فاصله بگیرم نیاز ب یکی دیگه ندارم خدایا میام گله کنم ازت..چشمم به پدرو مادرم میوفته هزار بار شکرت میکنم💙/غما هم میگذره^بیخیال رفیق.چایی بریزم؟:)♥/من بیشتر از اونی که فکر کنی زمین خوردم.ولی خب.تخس بار اومدم فقط میخندم✌😊اگه امضامو خوندی یه صلوات برای آرزوم بفرست رفیق♥دمت گرم
خانوادت پیگیری میکنن چرا صحیح نشده میفهمن کار خودت بوده
تنها یک درمان قطعی وجود دارد و آن الکل است و تنها یک درمان قطعی و همیشگی می تواند وجود داشته باشد و آن ماری است. ماری مرا ترک کرده و دیگر برنمیگردد. حالا هم دلقلکی که به می خوارگی بیفتد زودتر از یک شیروانی ساز مست سقوط میکند. عقاید یک دلقک📚
اون کادر بالا که شماره داوطلبیت و زده و رو خط خطی کن یا ی خونش پر کن ولی بعدا راحت میشه پیگیری کرد چه کار کردی
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند