2777
2789
عنوان

کنکور

386 بازدید | 5 پست

سلام من ماهی ام امسال سال دوم کنکورمه و تجربی ام...خوب خوندم تقریبا...سه هفته دیگه مونده تا کنکور...لطفا برام دعا کنید...خیلی اوضاع زندگیم داغونه☹️این آخرین شانسمه...

هفته ی بعد کنکورم میام...یه مدت نیستم...😬

خدایا انشاالله یه رتبه خوب بیاری الان جمع بندی کن 

کاربر قدیمی هستم😎😆 ترکیدم سر هیچی😁                     عضو تاپیک مانکن های زیبا وزن دو هفته پیش ۶۵,۵۰۰🤧وزن فعلی ۶۴   وزن هدف۵۵🙈عضو گروه بنفش 🐣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم عزیز دل 

نگران نباش 

انشالله خدا پشتته 

ارزوی بهترینهارو برات دارم😍❤

اگر هم در درس انگلیسی مشکلاتی رو داری میتونم در دوره های جمع بندی ما شرکت کنی با قیمت پیشنهادی خودت😍

🎆تدریس زبان انگلیسی به صورت انلاین🎆برگزاری کلاس های انگلیسی ویژه خردسالان،کنکور ( تدریس ویژه) ،مهاجرت،مسافرت،امادگی جهت ازمون های تافل و ایلتس🏫(با ۸ سال سابقه تدریس در معتبرترین اموزشگاه ها و موسسات زبان انگلیسی) در دوران کودکی ارزوم این بود که مدرس زبان انگلیسی بشم خداروشکر به این ارزوم رسیدم😋در حال حاضر ارزوم مربی ورزش شدن هست..برای رسیدن به این هدفم تلاش زیادی کردم و مطمئنم که روزی مربی ورزش هم میشم😎😍