2777
2789
عنوان

متاهلا لطفا بیاین،و اقایون

286 بازدید | 9 پست

لطفا تاپیک قبلیم نظرتونو درمورد پسره بگین

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

شما خانما یکم حساسین چیز خاصی نگفته اگه میخواین ازدواج کنین و با جنس مخالف سروکار داشته باشی ...

اونجا ک گفته اگر میتونی تحمل کنی در خدمتم،ینی چی؟

ینی همینه ک هست،ینی دوس داشتنی در کار نیست ،براش مهم نیستم و راحت از دستم میده

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساختار مردا‌اینجوریه نیت بدی ندارن‌که خلقت مرد طوریه که‌خیلی اینچیزا‌مهم‌نیست براشون واین مد ...

من چی بگم در جواب بهش ب نظرتون؟من فقط نوشتم هرجور راحتین

ولب توهین انرژی منفی داره و از رو انرژی کلام میشه فهمید توهینه یا نه چطور میگید ممکنه منظور بدی ندا ...

من انرژی رو نمیدونم چیه

اما‌گاهی‌پیش میاد که مردا‌حرفی میزنن که برای خودشون عادیه

اما‌خانما‌توهین تلقی میکنن

کاربرِ آقا
من چی بگم در جواب بهش ب نظرتون؟من فقط نوشتم هرجور راحتین

کارتون‌درسته

به هیچ وجه دیگه سمتش نرین

اگه خودش دوباره‌اومد بدونین دوستون داره ومیخادتون...

اگه‌نیومد‌هم‌هرگز نرین سمتش

حتی اگه‌صدسال بشه بازم‌نرین

مردا‌ اگه بفهمن یه دختر بهشون نیاز داره ودوسشون داره ازش فاصله میگیرن

اگه رابطه هم شکل بگیره براتون ناز میکنن و هرلحظه امکان ترک کردن هست 

کاربرِ آقا
کارتون‌درسته به هیچ وجه دیگه سمتش نرین اگه خودش دوباره‌اومد بدونین دوستون داره ومیخادتون... ...

درست میگین،سختمه ولی همین کارو میکنم،ممنون از راهنماییتون

2790
2778
2791
2779
2792