2777
2789

پول بردارم که بدم به تاکسیه عجله داشتم پولو که گرفتم کارتو برنداشتم دستگاه هم جای کلانتری بود اگه برم اونجا میتونن کارتو بهم بدن یا نه 😕

کارت بانکی شوهرمم بوده الان یدفعه یادم افتاد کارتو نگرفتم😐

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارت رو خورده دستگاه ، باید خود شوهرت بره تا بهش بدن، تازه اگر بعد تو یکی نرفته باشه کارت رو برداشته ...

بنظر خودمم دستگاه کارت رو خورده منظورم اینه اونایی که اونجا کار میکنن نمیتونن از داخلش در بیارن؟ شاید هم کسی بعد من رفته و کارت رو دیده و داده باشه به نگهبانی 

مدارک شوهرمو ببرم بازم نمیدن؟ میخواستم برم خرید از دیشب دلمو صابون زدم که برم یه سرهمی بچکگانه دیدم رو بخرم شوهرمم عصر از سرکار میاد اه اه اه 😑😑😑

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
اوصولا یکم که تعلل کنی تو برداشتن کارت کارت برمیگرده به دستگاه و باید برید با کارت ملی صاحب کارت از ...

اهان باشه ممنون ذوق خریدم کوفتم شد 

اگه تحویل داده باشه کسی میدن بهت.

اگه دستگاه خورده باشه نمیتونن بدن خودشون؟

توبرو اونجا اونا ببین چی میگن ولی هرچند روزبه باردستگا ه کاراتایی که خورده روارجاع میدن به بانکشون ک ...

دخترم بیدار بشه میرم ممنون عزیزم

نگران نباش. به شوهرت بگو بره بگیره. 

نگران گم شدن کارت که نیستم در حد سرهمی که میخواستم واسه توراهیم بخرم توش پول بوده اعصابم سر صبحی خراب شد که یادم افتاد کارتو برنداشتم از خواب پریدم خریدم زهرمارم شد از دیشب دارم نی نیم رو نوی اون سرهمی تصور میکنم اصلا طاقت ندارم تا عصر که شوهرم میاد وایسمممممم بقیه کارتاشم دست خودشه همینو واسه من گذاشته بود که اونم اینجوری شد

دیگه پیش اومده عزیز ناراحت نکن خودتو

☹️☹️☹️

برید بانک با کارت ملی  در جا یک کارت دیگه بهتون میدن. بگید گم شد.  هزینه اش 3000 تومن.&nb ...

اخه شوهرم که نیست ☹️☹️☹️