2777
2789

دقیقا ۹ روز دیگه یه امتحان مهم دارم که هنوز هم هیچی از ۵ کتابی که باید بخونم براش رو بلد نیستم و اگر هم در نیام به فنا میرم یکی دیگه از فامیلامون که همسنمه هم دقیقا همین آزمون رو با من میده و اون مطمئنم در میاد ولی من خیلی بی اراده ام هروقت می‌خوام برم پا درسام یا یه کاری پیش میاد یا اراده ندارم ولی همش ذهنم درگیره که چطور ۵ تا کتاب رو توی ۹ روز بخونم حتی اگر کتابی دو روز هم زمان بزارم در نمیام و اگر در نیام خیلی می‌سوزم چون واقعا برام مهمه و سردرگم شدم که چیکار کنم

تا تو بخوای منتظر بشینی اراده بیاد پیر شدی

فقط پاشو انجامش بده حالا ساعت رند بشه و حالا بذار یه چیزی بخورم و نه الان سرم درد میکنه هم نداریم 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا تو بخوای منتظر بشینی اراده بیاد پیر شدی فقط پاشو انجامش بده حالا ساعت رند بشه و حالا بذار یه چیز ...

خب اینا همه جا گفته شده آدم درست نمیشه

خدایا ‌‌. من در کلبه فقیرانه خود؛🏠 چیزی دارم ؛ که تو در عرش کبیرایت نداری🌾منچون تویی دارم!📿 و تو چون خودی نداری!:)🌼
تا تو بخوای منتظر بشینی اراده بیاد پیر شدی فقط پاشو انجامش بده حالا ساعت رند بشه و حالا بذار یه چیز ...

خیلی حرف خوبی زدی دقیقا مشکل منم همینه با خودم میگم میرم تو پینترست یه فیلم انگیزشی میبینم میرم درس میخونم ولی بعد مشغول میشم بعد یه کاری پیش میاد بعد منتظر میمونم ساعت رند بشه بعد میگم بعد شام اینقدر همینجوری میگذرونمش که دقیقا ونک روز رو الکی از دست دادم ولی از فردا واقعا اینقدر حدی شروع میکنم

خب اینا همه جا گفته شده آدم درست نمیشه

میشه 

وقتی یه کاری رو خودتو مجبور کنی روتین انجام بدی و ترکش نکنی کم کم پیشرفت میبینی و ارادشم میاد 

ولی اگه بشینی تا اراده بیاد هیچوقت نمیاد 

خودم از همین روش گشادیم درمان شده 😆

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )