2777
2789
عنوان

مینامون مرد

169 بازدید | 15 پست

ی هفته پیش شوهرم ی جوجه مینا اورد ک بزرگ کنه از همون موقع دعوا دلخوریمون شرو شد سر چیزای کوچیک بحثمون میشد من قهر میکردم..روز اول گفتم الهی بمیره..ی ساعت پیش دوباره ناراحت شدم ازش گریه کردم بعد دیدم مینا داره جون میده الانم مرده ینی بخاطر نفرین من بود؟؟

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بخاطر رسیدگی نکردن درست بوده

چرا شوهرم بهش میرسید قشنگ

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌

والا از دستتون راحت شد

اونوقت من جوجه گنجیشک سکته کرده از توی جوب آب میارم انقدر رسیدگی میکنم انقدر دکتر میبرمش تا خوب بشه

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
وووییییی خدایاااا 

🥺حس بدی بهش داشتم نمیدونم چرا

نگاه عشقم اگه بخاطر نفرین قرار بود موجودات بی گناه خدا بمیرن هر روز کلی انسانو پرنده و چرنده وخیلیای دیگه می مردن

بی شهادت مرگ باخسران چه فرقی میکند؟

چه چیزی بهش میداد بخوره؟شاید دونه پارساش آهن داشته مرده 

یا توی غذاش میوه رو خوب له نمیکرده یا بهش گوجه داده

والا از دستتون راحت شد اونوقت من جوجه گنجیشک سکته کرده از توی جوب آب میارم انقدر رسیدگی میکنم انقدر ...

طرز بیانت ک خوب نیس ان شاالله با حیوونا مهربون باشی 

چه چیزی بهش میداد بخوره؟شاید دونه پارساش آهن داشته مرده  یا توی غذاش میوه رو خوب له نمیکرده یا ...

رفت غذای مخصوصش گرفت تو قفس بود خیلیم مواظبش بود حتی قبل دعوامونم خوب بود یهو اینجوری شد

نگاه عشقم اگه بخاطر نفرین قرار بود موجودات بی گناه خدا بمیرن هر روز کلی انسانو پرنده و چرنده وخیلیای ...

هرچی بود بد اورد برامون..ولی دلم برا شوهرم سوخت دوسش داشت

طرز بیانت ک خوب نیس ان شاالله با حیوونا مهربون باشی 

حیوونا زبون بستن کاریمون ندارن 

آدم بدش میاد که یه جوجه ی بدبخت رو نفرین کردی

خودت واقعا خوشحالی؟

میخوای بیام بهت بگم آخی چقدر دلت پاکه که نفرینت به یه جوجه ی زبون بسته اثر کرده که طرز بیانم خوب باشه؟

رفت غذای مخصوصش گرفت تو قفس بود خیلیم مواظبش بود حتی قبل دعوامونم خوب بود یهو اینجوری شد

از ترس دعواتون سکته کرده مرده😭😭😭

حیوونا زبون بستن کاریمون ندارن  آدم بدش میاد که یه جوجه ی بدبخت رو نفرین کردی خودت واقعا خوشح ...

ن عزیزم شما سعی کن قضاوت نکنی درضمن من خوشحال نیستم از مردنش..خدا بهتر خبر داره از دل همه