2777
2789
عنوان

بچه های علاقه مند اینستا

69 بازدید | 7 پست

شده کلی پیج مورد علاقه و ضروری فالو کرده باشید اما بخاطر خستگی یا وقت نداشتم هر روز نتونید مرور کنید

من اوایل رد نمیکردم پیجی رو که نخونم ولی الان خیلی سرد شدم�😔

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم ۶۰۰ تا پیج فالوو کردم ولی شاید سرجمع استوری ۲۰ ۳۰ تاشو ببینم 

😭😭 حس میکنم با ندیدن شون خیلی چیزها رو از دست میدم

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

ن بابا اصلا خودتو ناراحت نکن پیجایی که خیلی برات مهمن رو دنبال کن عزیزم اذیت نکن خودتو الکی 

همون مهم ها باور کن ۶ ساعت طول میکشه ببینم . وای بحال بقیه گفتم شاید من این چنینم تازه تلگرام هم کلی کانال مهم دارم بازم فرصت نمیکنم بخونم

همون مهم ها باور کن ۶ ساعت طول میکشه ببینم . وای بحال بقیه گفتم شاید من این چنینم تازه تلگرام هم کلی ...

ن منم مثل شما هستم واقعا خیلی پیجه کلی وقت ادم تلف میشه بخواد دقیق چک کنه منم توی تلگرام کانال زیاد دارم ولی اصلیا رو صفحه ی اصلی نگه داشتم باقی رو بردم ارشیو😁سخت نگیر خواهر

ن منم مثل شما هستم واقعا خیلی پیجه کلی وقت ادم تلف میشه بخواد دقیق چک کنه منم توی تلگرام کانال زیاد ...

❤عزیزم