2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خسته شدم از بس صداش کردم

سالهاست صداش میکنم

من دیگه بریدم

امروز همسرم تصادف کرد و بیمه بدنه نداره شاید۳۰میلیون خسارت باشه

باردارم

کار شوهرم چندسالی خرابه واااای...

اومدن از پیامبر پرسیدن چجوری کسیو میپرستی که تا حالا با چشم خودت ندیدیش..

گفت من یقینا خدارو با تمام وجود در درونم حس کردم

ماها ایمانمون ضعیفه نمیفهیم وگرنه خدا خیلی باما حرف میزنه

اومدن از پیامبر پرسیدن چجوری کسیو میپرستی که تا حالا با چشم خودت ندیدیش..  گفت من یقینا خدارو ...

امروز نمازم نخوندم

اما هرشب ذاریات طلاق واقعه انشراح مزمل میخونم نمیگم آدم خوبیم اما خدایی تلاشم اینه خوب باشم اما از بعد ازدواجمون اوضاع مالی شوهرم بد شد میگم نکنه قدمم بده؟

اره میشنوه ماییم ک صداشو نمیشنویم 

چهارسال ازش خاستم هی گفت صبرکن بهت میدم هی اصرار گریه تو منو نمیبینی تو دوستم نداری تو صدامو نمیشنوی پس کوسخاوتت قهر 

الان معجزه آسا داره ب خاسته هام میرسونتم 

مشکل از ماست ک توکل واقعی نداریم زبونی میگیم توکل کردیم ب تو بعد همش میگیم راستی اون قضیه چیشد نکنه ال شه نکنه بل شه کاش اینجوری کاش اونجوری...مگ توکل نکردیم؟پس چرانگرانی داریم براخاسته هامون؟؟؟ ازخدا قدرتمندتر؟بزرگتر؟نسبت ب بنده هاش مهربونتر؟بخشنده تر؟؟؟؟

خدا از نعمت دادن و خوشحالی بنده هاش خوشحال میشه حسود نیس بدخواه نیست 

توکل،رهاسازی،صبر=بهترین اتفاق

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد❤
امروز نمازم نخوندم اما هرشب ذاریات طلاق واقعه انشراح مزمل میخونم نمیگم آدم خوبیم اما خدایی تلاشم ای ...

نه بابااا ما مسافریم اومیدیم اینجا خودمونو بسازیم بریم اینم یه راه ساختن خود ادمه .....دست تو دست همسرت بزار باهم همدردی کنید باهم جلو برید و باور داشته باشیدکه این اوضاع همیشگی نیست مراحل امتحان کردن خدا رو پشت سر بزاریم 

اره میشنوه ماییم ک صداشو نمیشنویم  چهارسال ازش خاستم هی گفت صبرکن بهت میدم هی اصرار گریه تو من ...

من خیلی وقته دعا میکنم همش میگم بد منو نمیخواد و اگر چیزی نداده حتما بهترش میده اما دیگه خسته شدم داره عمرم میره و افسرده تر و ناامیدتر از قبلم...ی روزهای اونقدر آرزو داشتم که با شاهم فالوده نمیخوردم اما الان فقط دغدغه مالی دارم ..‌‌دلم ی خرید بدون ترس یا ی شب فکر بی خونگی در آینده و یا....