2777
2789

طبیعی بخاطر هرمونای بارداری من دوتا  بارداریم این طور شدم همش اسدرس وپریشون بودم ...بعد بدنیا امدن همش نگران بودم الان مریض میشه الان ی چیز میشن......وقتی مادر میشی همه این استرس ها ودلواپسی ها همراهشن....خدا بهت ارامش بده گلم..

طبیعی بخاطر هرمونای بارداری من دوتا  بارداریم این طور شدم همش اسدرس وپریشون بودم ...بعد بدنیا ا ...

دارم دیونه میشم میکم یعنی چجور بچه ای میخام بیارم گریه میکنم یکی ببینم‌بچش مشکل داره میکم منم همینجورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم دیونه میشم میکم یعنی چجور بچه ای میخام بیارم گریه میکنم یکی ببینم‌بچش مشکل داره میکم منم همینجو ...

کاملا  درکت میکنم من میگفتم حتما دست وپا کج و کولن یا چشماش هر روز ی فکری ازارم میداد.....دقیقا الان استرس مریضی شون دارم تا ی کم بحال میشن نگران میشم....ولی طبیعی بیشتر مادرهای باردار پرسیدم این طور بودن خواهرم خوو میرفت سنو هی قسم میداد گفت خوب نگاه کنید ...اگه چیزی بهم بگید من خجالت  میکشیدم از دکتر😅

کاملا  درکت میکنم من میگفتم حتما دست وپا کج و کولن یا چشماش هر روز ی فکری ازارم میداد.....دقیقا ...

دقیقا منم همینطورم حالا میکم یعنی ممکنه مشکل داشته باشه عقب مونده نباشه هزار جور فکر