2777
2789
عنوان

دلشکسته

154 بازدید | 13 پست

سلام دلم خیلی گرفته گفتم اینجا حرف دلمو بزنم. هفت ساله یکیو دوس دارم خیلی زیاد....باهم رابطه داریم دیگه شده زندگیم بدون اون نمیتونم....ولی قصد ازدواج نداره اول گف داره الان میگه نه😔😔😔 من هفت سال عمرمو زندگیمو احساسمو به پاش گذاشتم و وااااقعاااااا نباشه نمیتونم زندگی کنم....یه بار این اتفاق افتاد و چند ماه منو ترک کرد و اون چند ماه من مث یه مرده متحرک بودم و زندگیم سیاه شده بود....برام دعا کنین خیلی سخته بیان توی زندگیت دلبستت کنن عاشقت کنن بعد راحت بزنن زیر همه چی....خیلی خستم....😔😔😔😔

اون آدم خوشبختت نمیکنه تمام.

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سخته ولی داری آیندتو تباه میکنی نکن اینکارو. خیلی سخته میفهمم ولی آیندت مهم باشه برات

من بدون اون آینده رو نمیخام....من سنم کم نیس که بگین احساسی دارم رفتار میکنم. 

سخته خیلی خوب میفهمم یکیوباتموم وجودبخوای امااون بگه واسه ازدواج نه واخل ازدواج نی.یعنی چی فقط از خودخدابخواه از۱۴معصوم بخواه حاجت دلتوبدن.من ک کارم شده فقط باخداحرف زدن وازاوخواستن دعاکن انشاالله حاجت روابشی.وسط دعاهات منم دعاکن توروخدا.فاطمه

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

من بدون اون آینده رو نمیخام....من  سنم کم نیس که بگین احساسی دارم رفتار میکنم.

میدونم. ولی وقتی ایشون نمیخاد ازدواج کنه شما فقط داری اذیت میشی . گاهی یه تصمیم و رفتن درسته میگم سخته ولی آیندتونجات میدی. 

سخته خیلی خوب میفهمم یکیوباتموم وجودبخوای امااون بگه واسه ازدواج نه واخل ازدواج نی.یعنی چی فقط از خو ...

کارم شده دعا و نذر و نیاز...کاش خدا صدامو بشنوه همونطور که شنید و بهم برگردوندش...باشه انشالله تو هم هرچی از خدا میخای بهت بده

میدونم. ولی وقتی ایشون نمیخاد ازدواج کنه شما فقط داری اذیت میشی . گاهی یه تصمیم و رفتن درسته میگم سخ ...

هیچکی نمیدونه تو دلم چی میگذره...هیچکی نمیدونه وقتی از زمین و زمان ناامید باشی و زمین خورده باشی یکی یهو بیاد مث یه معجزه دستتو بگیره و بلندت کنه و بگه من کنارتم یعنی چی...هیچکی نمیدونه وقتی همون ناجی محکمتر بزنت زمین یعنی چی هیچکی نمیدونه جلوی همه انگشت نما بشی بخاطر باور کردن یه نفر یعنی چی هیچکی نمیدونه الانم میدونی هرلحظه ممکنه از دستش بدی ولی چون دوسش داری همه ترسات رو می‌ریزی تو خودت یعنی چی هیچکی نمیدونه بیچاره بودن چقدر سخته وقتی چاره ای نداری بجز سکوت و سوختن

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز