2777
2789
عنوان

رنگ مو

71 بازدید | 8 پست

خانم ها جلوی موم رو صدفی کردم بیست سه سالمه یعنی سن بالا نشون میده ادم رو 😅🤕🥺همه میگن موهات سفید شد شبیه پیرزن ها شدی 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خیلیم قشنگه

مرسی عزیزم 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
عکس عکس عکس

عکس نمی تونم بذارم عزیزم 

من موهام دکلره داره ۱۰ سانت ریشه مشکی زده اگه زمینه موهامو قهوه ای کنم بعد لا به لاش مش رنگ روشن در ...

بستگی به جنس موهات داره ،ولی قشنگ میشه من قبلا موهام همین بود زمینه قهوهای با مش روشن 

بستگی به جنس موهات داره ،ولی قشنگ میشه من قبلا موهام همین بود زمینه قهوهای با مش روشن 

مرسی عزیزم از راهنماییت 

دو دل بودم آخه چون نصف موهام دکلره داره میترسم دکلره کنم 

دکلره رو دکلره بیفته موهام بشکنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز