zandgani مدیر استارتر عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 3488 عنوان رنگ مو 71 بازدید | 8 پست خانم ها جلوی موم رو صدفی کردم بیست سه سالمه یعنی سن بالا نشون میده ادم رو 😅🤕🥺همه میگن موهات سفید شد شبیه پیرزن ها شدی میشه برای سلامتی دخمل نازم یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم 🤲 1401/03/17 | 23:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بباشک_نمیقولی عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 1326 عکس امیدوارم اگر اشکی ریختی از شیرینی تموم شدن🌷 راهی 🌷باشه که براش جنگیدی🍃
zandgani مدیر استارتر عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 3488 خیلیم قشنگه مرسی عزیزم میشه برای سلامتی دخمل نازم یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم 🤲
zandgani مدیر استارتر عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 3488 عکس عکس عکس عکس نمی تونم بذارم عزیزم میشه برای سلامتی دخمل نازم یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم 🤲
یاروغمخوارم۰خداست۰ عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 1516 من موهام دکلره داره ۱۰ سانت ریشه مشکی زده اگه زمینه موهامو قهوه ای کنم بعد لا به لاش مش رنگ روشن در بیارم خوب میشه؟
zandgani مدیر استارتر عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 3488 من موهام دکلره داره ۱۰ سانت ریشه مشکی زده اگه زمینه موهامو قهوه ای کنم بعد لا به لاش مش رنگ روشن در ... بستگی به جنس موهات داره ،ولی قشنگ میشه من قبلا موهام همین بود زمینه قهوهای با مش روشن میشه برای سلامتی دخمل نازم یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم 🤲
یاروغمخوارم۰خداست۰ عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 1516 بستگی به جنس موهات داره ،ولی قشنگ میشه من قبلا موهام همین بود زمینه قهوهای با مش روشن مرسی عزیزم از راهنماییت دو دل بودم آخه چون نصف موهام دکلره داره میترسم دکلره کنم دکلره رو دکلره بیفته موهام بشکنه