2777
2789
عنوان

چیز کیک یا کیک تولد

107 بازدید | 12 پست
به مناسبت روز برنامه نویس می خواهم مهمونی بدم (اخه همسرم بخاطر من از کار قبلیش انصراف داد و به حوزه درسیش (برنامه نویسی )روی اورد.به نظرتون کیک تولد از بیرون بخرم بهتره یا اینکه خودم چیز کیک با کیک اسفنجی درست کنم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید اگر خودتون درست کنید بهتر باشه. یعنی بیشتر مهم بوده و زحمت کشیدی
خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
ممنون از همه دوستان که وقت گذاشتن و نوشتن من این مهمونی رو سه شنبه هفته اینده دارم هرکی دید نظر ش رو بگه تا من راحتر تصمیم بگیرم خوش امدگویی هم شربت پرتقال و شیرینی خونگی کم شیرین برای شام هم تصمیمم این هست پیش غذا:سوپ قارچ و شیر غذای اصلی ته چین مرغ ،لازانیا ،مرغ شکم پر دسر هم باواریا و دسر مالزیایی شبیه فرنی قالبی، یه دونه هم ژله سورپرایز میوه هم بعدشام هندوانه سالاد هم کلم سفید و یه سالادی هست تو مایه های سزار کیک که نمی دونم چی باشه بعدش هم نوشیندی ترش به نظرتون این طوری خوبه تصمیمم هست همه رو از قبل اماده کنم که مهون ها اومدن دیگه تو آشپزخونه نباشم
آفرین به شما خانم با سلیقه. به نظر منم یه میوه ی دیگه جانشین هندوانه کن یا اینکه کلا میوه نیار. شام با میش غذا و دسر و ...بعد هم باز کیک میخوای بیاری. هندوانه هم کلا بهتره قبل و بعد از غذا خورده نشه. چیز کیک خیلی خوبه ولی بیشتر حالت دسر داره. چون شما داری جشن میگیری ساید کیک تولد هم گزینه ی خوبی باشه خصوصا اگر یه تزیین یا نوشته ی مرتبط با مناسبت هم براش پیدا کنی
خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.