2777
2789
عنوان

بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 44 پست
سوهان مگه داخل مطب انجام نميشه؟ منم سوراخاي بينيم از همون بيمارستان تا به تا بود نميدونم درست ميشه ...

برا منم با فردا میشه هفت روز ک عمل کردم حس میکنم سوراخ‌های بینی م فرق داره باهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بینی م نه گوشتی بود نه استخونی فقط غضروف ش زیاد. بود ب دکترم گفتم نیمه فانتزی باشه ولی ب نظرم فرق نکرده فقط نوکش و جمع کرده اونم ن زیاد بعد ب پره هام دست نزده فقط کم کشیده نوک بینی مو بالا بیشتر ب طبیعی میخوره دماغ خودمم خوب بود بیشتر ب خاطر نیمه فانتزی رفتم 

این که اندازه عمل اول دردسر داره یا نه؟ تو خونه باید مثل عمل اول استراحت کنم ؟ درد داره یا نه آخه ...

درد نداره

مراقبت بعد عمل لازمه 

چسب باید بزنی چند روز

اگه جراحی باز باشه بیشتر زمان میبره 

اگه بسته باشه زودتر خوب میشه

بعد سوهان کشی هم ورم و کبودی هس

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت♡
دکتر من تو کلینیک انجام میده سوراخ بینیتو نگران نباش برای منم دقیقا همین جوری که میگی بود الان یکی ...

واقعا؟ از روز اول تا به تا بود؟

شوهرم ميگه چسب جمع ميكنه اينطوريه ولي از همون بيمارستان مع پانسمان داشت هم تا به تا بود

من ٩٠ درصد هم شبيه بشه راضي ام

چون بيني خودم قبل از عمل اوكي بود الان خيلي زورم مياد هزينه كردم و سختي كشيدم سوراخاي بينيم هم تا به تا باشن

بخیهه هارو بکشن میشه آرایش کرد ما سوم تیر عروسی داریم یکی از دغدغه هام آرایش کرده🥺

اره بخيه هارو بكشن چسب بزنن

ذاتا بايد بروي حموم بيني تو نظافت كني و چسب جديد بزني

راحت ميتوني ارايش كني

اره بخيه هارو بكشن چسب بزنن ذاتا بايد بروي حموم بيني تو نظافت كني و چسب جديد بزني راحت ميتوني اراي ...

عالیه من تو اینستا ی پیج دارم تجربه های عمل بینی و میگن اونجا گفته بودن ک نباید تا یه مدت آرایش کرد 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز