2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجور جاها فکر نمیکنم بشه فرش انداخت نشست فقط برای بازدیده

.مودبانه نظر میدم کسی هم‌بی ادبی کنه یا ببینم جواب بقیه رو بد میده بهش میگم چقدر مودبه و میرم دیگه جواباشو‌از اعلاناتم پاک میکنم خودتو‌خسته نکن دوست مودب جواب بدی

هر جایی ارزش ی بار رفتنو داره. ولی ب نظرم زیباییش واقعا در حد پارک ملت هستش. داخل کوله در حد ی عصرونه یا میانوعده چیزی بردار ولی این که بتونی بساط جوجه یا نهار داشته باشی اینجوری نیس. حالا ی بار رو برین ک ببین چطوره. البته ب نظر حودم پاییز  و بهار ک خنکتره بهتره. من آخرای زمستون رفتم خوب بود رسیده بودن بیابون و خشک نبود

به نظر من که دیروز پنجشنبه 22/4/1403 هستش و رفتیم اول اینکه در تابستون هوا واقعا گرمهو ساعتی که میتونید برید 5تا 7عصر برید و دروغه که ساعت 5 تعطیله، امکانات رفاهی برای حال مردم واقعا ضعیف نه یه آلاچیقی که مردم بتونن بشینن غذا بخورن، نه یه ماشین مخصوص گردش که بتونه یه مسیرهایی مردم رو ببره برسونه یا بگردونه تو محوطه چند هکتاری همش باید پیاده بری، نه جایی که یه دوچرخه کرایه بدن، آبهای به شدت کثیف و لجن زده، همه جا رو بند کشیدن که نری داخل مسیرهای زیبا، یه کافه درست و حسابی ندارد و در کل هیچ امکاناتی برای مردم نیست. فقط یه باغ بزرگ و زیباست