2821
2789
عنوان

این چیه؟ عکس

382 بازدید | 21 پست

کلیک کنید

از درخت کندم

نزدیک خونمون پره

کوچیکه مزشم تلخه 

نمیتونم قبول کنم چیز خاصی نباشه چرا باید کلی بکارن به دردم نخوره😐 داروییه؟ 

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
زیتون جنگلی

واقعا؟

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مامیگیم زیتون تزیینی

نمیخورینش؟ 

زیتون است

برای بیمار سرطانیمون دعا کنید.از سال 96 خواننده خاموش بودم و الان تصمیم به عضویت گرفتم.ممنون میشم برای بیمار سرطانیمون دعا کنید. و همچنین دعا کنید کارم جور شه انشاالله و بتونم از اینجا برم...اجرتون با اقا امام زمان ( عج) اللهم عجل لولیک الفرج.
آره ما تو حیاطمون داشتیم بعدش زرد میشه به درد خوردن نمیخوره

وقتی سبزه هم به درد نمیخوره😬 تلخه تو چیزی میریزین میخورین؟ 

وقتی سبزه هم به درد نمیخوره😬 تلخه تو چیزی میریزین میخورین؟ 

نه تا حالا نخوردم😐

آنجا که تو نفس میکشی کمی   آن طرف‌تر زیر همین آسمان من از عشقت نفسم بند آمده است و نمی‌دانی!!    
نه تا حالا نخوردم😐

2790
2823
2791
2779
2792