2777
2789
عنوان

کیست دندان

663 بازدید | 12 پست

من چن سال پیش دندونمو عصب کشی کردم الان ته ریشش کیست اورده میترسم برم دندونپزشکی بگه باید بکشمش

هزینه هاشم زیاده 

تجربه مشابه داشتید که دکترتون خوب باشه دندونتونو خوب کنه ادرس و شمارشو میدید مرسی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

متاسفانه اون دکتری ک میشناختم تهران نیس🤦‍♀️

حالا فعلا پیش ی متخصص درمان ریشه برین شاید بگه با عصب کشی مجدد درست میشه

انشالا ک قابل درمان باشه 

این روزا انقد هزینه های دندون پزشکی زیاد شده ادم حاضره هرجاییش مشکل پیدا کنه ولی دندون نه😂🤦‍♀️

متاسفانه اون دکتری ک میشناختم تهران نیس🤦‍♀️ حالا فعلا پیش ی متخصص درمان ریشه برین شاید بگه با ع ...

من دوتاشو عصب کشی کردم توهمین ده روز گذشته واس دوتا دندون عقلمم ده روز دیگع وقت جراحی دارم

چن تام پرکردنی دارم

خلاصه انقد هزینه کردم که نمیخوام پول عصب کشی مجدد بدم بعد یهو بگه نشد باید بکشی...

اینکه خوب میشه یا نه رو اولش میفهمن؟؟:(

من دوتاشو عصب کشی کردم توهمین ده روز گذشته واس دوتا دندون عقلمم ده روز دیگع وقت جراحی دارم چن تام پ ...

وای خدا منم ی عالمه دندونام خرابه باید درستش کنم🤦‍♀️

اونجا هزینه عصب کشی و پر چقده؟

اره پیش متخصص برو بهت میگه

من یکی اشناهامون همینطور بود گفت فایده نداره عصب کشی 

خودمم کیست نیس عفونت کرده بهم گفت پنجاه پنجاهه ک خوب بشع اگ دوس داری عصب کشی کن 

وای خدا منم ی عالمه دندونام خرابه باید درستش کنم🤦‍♀️ اونجا هزینه عصب کشی و پر چقده؟ اره پیش مت ...

اینجا عصب کشی ۱ونیمه

تازه یکیشم ک عصب کشی کردم روکشم باید بکنم دوماه دیگه که اونم ۱و۸۰۰عه

انشالله ک خوب بشی عزیزم

اینجا عصب کشی ۱ونیمه تازه یکیشم ک عصب کشی کردم روکشم باید بکنم دوماه دیگه که اونم ۱و۸۰۰عه انشالله ...

قربدنت شماهم انشالا خوب بشی 

پس یکم تفاوت داره با اینجا 

من بهم گفته چهارو نیم عصب کشی و روکش🤦‍♀️

سلام نه یه دکتر بهم گفت تا عوارض نشون نداده بزار بمونه. گفت حیفه دوباره باز بشه بهم گفت هر موقه دیدی ...

ازمن خیلی درد داشت وعفونت کرد عصب کشی مجدد کردم

ولی 2هفتس متورم

انگار نمیخواد خوب بشه