73tabasom مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 2059 عنوان کیست دندان 663 بازدید | 12 پست من چن سال پیش دندونمو عصب کشی کردم الان ته ریشش کیست اورده میترسم برم دندونپزشکی بگه باید بکشمشهزینه هاشم زیاده تجربه مشابه داشتید که دکترتون خوب باشه دندونتونو خوب کنه ادرس و شمارشو میدید مرسی 1401/03/17 | 20:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goli22۲ عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 450 متاسفانه اون دکتری ک میشناختم تهران نیس🤦♀️حالا فعلا پیش ی متخصص درمان ریشه برین شاید بگه با عصب کشی مجدد درست میشهانشالا ک قابل درمان باشه این روزا انقد هزینه های دندون پزشکی زیاد شده ادم حاضره هرجاییش مشکل پیدا کنه ولی دندون نه😂🤦♀️
73tabasom مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 2059 متاسفانه اون دکتری ک میشناختم تهران نیس🤦♀️ حالا فعلا پیش ی متخصص درمان ریشه برین شاید بگه با ع ... من دوتاشو عصب کشی کردم توهمین ده روز گذشته واس دوتا دندون عقلمم ده روز دیگع وقت جراحی دارمچن تام پرکردنی دارمخلاصه انقد هزینه کردم که نمیخوام پول عصب کشی مجدد بدم بعد یهو بگه نشد باید بکشی...اینکه خوب میشه یا نه رو اولش میفهمن؟؟:(
goli22۲ عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 450 من دوتاشو عصب کشی کردم توهمین ده روز گذشته واس دوتا دندون عقلمم ده روز دیگع وقت جراحی دارم چن تام پ ... وای خدا منم ی عالمه دندونام خرابه باید درستش کنم🤦♀️اونجا هزینه عصب کشی و پر چقده؟اره پیش متخصص برو بهت میگهمن یکی اشناهامون همینطور بود گفت فایده نداره عصب کشی خودمم کیست نیس عفونت کرده بهم گفت پنجاه پنجاهه ک خوب بشع اگ دوس داری عصب کشی کن
73tabasom مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 2059 وای خدا منم ی عالمه دندونام خرابه باید درستش کنم🤦♀️ اونجا هزینه عصب کشی و پر چقده؟ اره پیش مت ... اینجا عصب کشی ۱ونیمهتازه یکیشم ک عصب کشی کردم روکشم باید بکنم دوماه دیگه که اونم ۱و۸۰۰عهانشالله ک خوب بشی عزیزم
goli22۲ عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 450 اینجا عصب کشی ۱ونیمه تازه یکیشم ک عصب کشی کردم روکشم باید بکنم دوماه دیگه که اونم ۱و۸۰۰عه انشالله ... قربدنت شماهم انشالا خوب بشی پس یکم تفاوت داره با اینجا من بهم گفته چهارو نیم عصب کشی و روکش🤦♀️
مهری_f عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 531 سلام خانوم منم دندونم کیست داره توی عکس مشخص شد نیاز به عصب کشی مجدد داره تو چیکار کردی پی درمان رفتی یا گذاشتی همونجوری موند؟
73tabasom مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 2059 سلام خانوم منم دندونم کیست داره توی عکس مشخص شد نیاز به عصب کشی مجدد داره تو چیکار کردی پی درمان رفت ... گذاشتم مونده
raha_bano3434 عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 357 سلام خانوم منم دندونم کیست داره توی عکس مشخص شد نیاز به عصب کشی مجدد داره تو چیکار کردی پی درمان رفت ... سلام شما عصب کشی مجدد کردیننتیجه چی شد
مهری_f عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 531 سلام شما عصب کشی مجدد کردیننتیجه چی شد سلام نه یه دکتر بهم گفت تا عوارض نشون نداده بزار بمونه. گفت حیفه دوباره باز بشه بهم گفت هر موقه دیدی چرک و عفونت کرد اونوقت برو
raha_bano3434 عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 357 سلام نه یه دکتر بهم گفت تا عوارض نشون نداده بزار بمونه. گفت حیفه دوباره باز بشه بهم گفت هر موقه دیدی ... ازمن خیلی درد داشت وعفونت کرد عصب کشی مجدد کردمولی 2هفتس متورمانگار نمیخواد خوب بشه