2821
2789
عنوان

تعلیق یعنی چی 😂😂

1947 بازدید | 33 پست

من تازه واردم تعلیق کردن توسط نی نی یارها چیه؟بعد اونهایی ک تعلیق میشن چطوری پی تاپیک میزنن؟راهنمایی پیلیز😂😂😂

برای خوشبخیتم صلوات مهمونم می کنید دوست عزیز❤

حکم همون ریمو از گپ تلو داره 

*◄থৣ   یکعـבـב متاهل عاشق هسـבم                                     من باعشق פּ בوستے ازـבواج کرـבم                اگـہ حس کرـבے میتونم کمکت کنم خوشحال میشم בوست خوبم  💖থৣ►

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعلیق یعنی حذف کاربری 

کسی که تعلیق میشه باید کاربری دیگه بزنه چون مسدوده و نمیشه باهاش کار کرد 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

یعنی اکانتت دیگه نیست و وقتی کسی میزنه رو اکانتت نه اطلاعاتت رو میبینه نه تاپیک هاتو،به جز این خودت هم دیگه نمیتونی وارد بشی و پیام میده که تعلیق شدی...شبیه همون حذف اکانته *این جانب یک تعلیقی پر تجربه در اکانت های قبلی است:)

که خدا بغل کند مگر مرا...

ینی دسترسی به نینی سایت قطع میشه

حرف بی مورد بزنن فوش بدن کسیو اذیت کنن دعوا کنن 

یا تاپیک غیر اخلاقی یا سیاسی بزنن نینی یار ها میان میترکونن شون... تغلیقشون میکنن دیگه نه میتونن جواب کسیو بدن نه تاپیک بزنن 

تیکر یکسالگی گل پسرم  

ببین یعنی  نمیتونی با این کاربریت بیای سایت دیگه مگه این که از طریق لینک تلگرام که پایین هست بری تلگرام  به ادمین پیام بدی که منو دوباره برگردون 

اونایی که تعایق میشن یا دعوا میکنن اینجا همش یا تاپیک س.یاسی میزنن  تاپیک فحش میزنن 

اگه به گذشته بر میگشتم خوب بود