2777
2789
عنوان

واسم دعا گرفتن

1337 بازدید | 21 پست

سلام

چند وقت پیش بخاطر مشکلات عجیب غریب واسم سرکتاب باز کردن که گفتن دعا گرفتن و فلان جاست

که دقیقا درست بود جاش رفتم دیدم دعا هست واقعا

اینم بگم تا قبل از این اصلا اعتقاد نداشتم به این چیزا پس لطفا اینجا نصیحتم نکنین ...

الان بهم گفته باید اون قفل رو بندازم تو یه چاه بدون آب ،

ولی من جایی رو نمیشناسم

کسی سراغ داره یه چاه که من از شر این اتفاق راحت بشم..؟؟ گفته   حتما باید تو چاه بندازمش

خدايا چگونه تو را بخوانم و حال آنكه من منم، و چگونه اميدم را از تو قطع كنم و حال آنكه تو تويى
چه عجیب... تو روستاها شاید پیدا شه چاه خشک شده

من تهرانم جاییم نمیشناسم

خدايا چگونه تو را بخوانم و حال آنكه من منم، و چگونه اميدم را از تو قطع كنم و حال آنكه تو تويى

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه عجیب... تو روستاها شاید پیدا شه چاه خشک شده

یعنی تو تهران با اطراف تهران نیست 

الهی هر کسی اینکارو میکنه، خدا لعنتشون کنه و به زمین گرم بزنتشون

داداش بدبخت منو هم طلسم کرده بودن که فقط خدا نجاتش داد، همه ی دکترها جوابش کرده بودن و تو بخش عفونی بیمارستان بستریش کرده بودن و کلا جوابش کرده بودن تا اینکه معلوم شده بود که یه بیشرف از خدا بیخبر که خدا ازش نگذره و آشنا بوده طلسمش کرده و وقتی باطلش کردیم، به خود طرف برگشت، الهی خدا ازش نگذره، طفلک برادرم چقدر اذیت شده بود و عذاب کشیده بود، خدا ازشون نگذره و به زمین گرم بخورن. 

حتما هست ولی سخته آخه از کی سراغشو بگیری

اره همینو بگو

گفتم حتی ممکنه اطراف خونه هاتون باغ متروک باشه

الهی هر کسی اینکارو میکنه، خدا لعنتشون کنه و به زمین گرم بزنتشون داداش بدبخت منو هم طلسم کرده بودن ...

الهی آمین

جالا منو اونی طلسم کرده ک عاشق نامزدم بوده و واقعا هم نامزدیمون بهم خورد

عزیزم تو زمینهای کشاورزی اکثرا چاه آب دارن، انشاالله که پیدا میکنی و راحت میشی

شما همچین جاهایی تو تهران یا اطرافش نمیشناسین؟

شنیدم تو ورامین هست ، اینجا کسی تو ورامین جایی رو سراغ داره؟

الهی آمین جالا منو اونی طلسم کرده ک عاشق نامزدم بوده و واقعا هم نامزدیمون بهم خورد

الهی خدا لعنتشون کنه، من از این جور چیزها زیاد دیدم و دیگه به هیچکسی اعتماد ندارم و میترسم. حتی عمه شوهرم تو حیاط خونه مادرشوهرم دعا چال کرد به بهانه ی سبزی کاشتن، فقط الهی خدا ازش نگذره و نیست و نابودشون کنه، یکی هم تو قبرستون دفن مرد و یکی دیگه هم لای گوشت، جگر گوسفند گذاشت و داد به یه سگ و خورد و تا زمانی که اون سگ زنده باشه دعا همچنان اثر داره، فقط الهی خدا ازشون نگذره که زندگی دیگرانو خراب میکنن. یکی هم عروس عمه شوهرم که الهی به روز سیاه بشینه تو خونه ی خودم تو اتاق خوابم دعا گذاشت.

الهی خدا لعنتشون کنه، من از این جور چیزها زیاد دیدم و دیگه به هیچکسی اعتماد ندارم و میترسم. حتی عمه ...

اخ چقدر وحشتناکن😭😭

نمیشناسم عزیزم، چون تهران نیستم فداتشم، فقط اگه اون طرفها زمین کشاورزی باشه امکان اینکه چاه داشته با ...

مرسی عزیزم