2777
2789
عنوان

وقتی کوچیک بودم ...🥺🥺😥😥💔

134 بازدید | 4 پست

وقتی بچه بودم برنامه کودک میدیدم تو هر برنامه ای شخصیت منفی وجود داشت . دشمنی اون با دیگران هم یه دلیلی داشت مثلا اینکه تو بچگی اذیت شده بود و.... وبا خودم تو واقعیت فکر میکردم . بدی های خیلیا دلیلی نداشت . مثلا عموهاو زن عموها یا فامیلای پدرم بدترین رفتارای تو کل زندگیمو داشتن . همه شون کاملا کاملا حسود بودن . تو جشنا حتی نمیذاشتن و نمیذارن شاد باشیم که یه موقع جلوی فامیل از اونا بهتر جلوه نکنیم . دلیل این بدیاشونو اینکه هرروز و هرثانیه بدی کردن و ناراحتم کردن و گریه کردم و نفهمیدم 🥺🥺🥺اینکه تو بهترین روز زندگیم یعنی عروسیمم باید باشن خیلی بده . اینکه چرا بابام مامانم همیشه انقد سرد و خشن رفتار کردن باهام ‌. نذاشتن ذره ای اعتماد به نفس کسب کنم . چرا خیلیای دیگه که نام نمیبرم انگار تفنگ دستشون بود که حال خوبمو اگه ذره ای بود و اعتماد به نفسمو خدجه دار کنن . دلیلی نداشت ...💔💔💔💔😭😭😭😭😭😭اگر میتونستم مهاجرت کنم نمیدیدم دیگه اینارو هرگز . هیچوی کار به کارم نداشت و همیشه میخندیدم 💔🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله که باشوهرت بهترین ها براتون اتفاق بیفته و خوشبخترین باشید عزیزم 

شوهر ندارم جانم . با این وضعیت مگه میذارن من خوب بنظر برسم که شوهر کنم ؟؟ شاید صلاحم تو اینه بالاخره آزاد شم . نه شوهرم کنم باز آرامش پیدا نمیکنم

شوهر ندارم جانم . با این وضعیت مگه میذارن من خوب بنظر برسم که شوهر کنم ؟؟ شاید صلاحم تو اینه بالاخره ...

پس دعا میکنم برات ک هرچه زودتر مهاجرت کنی و بری و بهترین زندگیو برای خودت بسازی