bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 عنوان چاق شدن 109 بازدید | 11 پست سلام خانوما تورو خدا بگین برای چاق شدن چی بخورم هر چی که بلدین بگین 😒سریع چاق شم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1401/03/17 | 16:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیاهقلم عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 4608 لایک لطفا خدایا حال دلمرا تکانی بده، هم میبینی،هم میدانی،هم میتوانی💚من ایمان دارم به اتفاقات عالی درراه مانده، معجزه ای درراه است.
لیموترش__عسلی عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 1108 خب چاقیه سریع برگشت پذیره گین اپ خوبه برای چاقی سریع ولی عوارض دارهاما خب قرص زینک پلاس خارجی و ویتامین ای و ویتامین دی هرروز بخور اشتهات بار میشه و به مرور چاق میشی شاید طی ۶ماه خواهش میکنم برام دعا کنید 🙏🙏🤍برام سه تا صلوات بفرستید و دعا کنید کنکور قبول بشم 🙏🙏🥺وضع مالیمون درست بشه و مشکلات و غصه هام حل بشه 🤍🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
mmm09549 عضویت: 1401/02/10 تعداد پست: 14626 سیب رمینی آبپز برای صورت یه مدت خوردم عالی بودبرو تاپیک آخرم 🤍
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 خب چاقیه سریع برگشت پذیره گین اپ خوبه برای چاقی سریع ولی عوارض داره اما خب قرص زینک پلاس ... مرسی عزیزم کل اون ۶ ماهو بخورم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 سیب رمینی آبپز برای صورت یه مدت خوردم عالی بودب رو تاپیک آخرم مرسی گلم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
لیموترش__عسلی عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 1108 مرسی عزیزم کل اون ۶ ماهو بخورم اره عزیزم برو داروخانه جای خوده دکتره ازش بپرس چطور مصرف کنی و خوبه و اینجور سوالارو بپرس شوهره من الان دوهفتس داره میخوره اشتهاش باز شده و نیم کیلو اضافه کرده خواهش میکنم برام دعا کنید 🙏🙏🤍برام سه تا صلوات بفرستید و دعا کنید کنکور قبول بشم 🙏🙏🥺وضع مالیمون درست بشه و مشکلات و غصه هام حل بشه 🤍🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
mona2021 عضویت: 1400/11/20 تعداد پست: 760 خب چاقیه سریع برگشت پذیره گین اپ خوبه برای چاقی سریع ولی عوارض داره اما خب قرص زینک پلاس ... ویتامین دی زیادی خوردنش خوب نیستا
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 اره عزیزم برو داروخانه جای خوده دکتره ازش بپرس چطور مصرف کنی و خوبه و اینجور سوالارو بپرس شوه ... مرسی عزیزم خداروشکر الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
لیموترش__عسلی عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 1108 ویتامین دی زیادی خوردنش خوب نیستا اره زیر نظر پزشکه دکتره گفت اندازه ی همین یکماه بخوره خواهش میکنم برام دعا کنید 🙏🙏🤍برام سه تا صلوات بفرستید و دعا کنید کنکور قبول بشم 🙏🙏🥺وضع مالیمون درست بشه و مشکلات و غصه هام حل بشه 🤍🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
mona2021 عضویت: 1400/11/20 تعداد پست: 760 اره زیر نظر پزشکه دکتره گفت اندازه ی همین یکماه بخوره به شما گفته دکتر،چرا داری برای یکی دیگه تجویز میکنی؟!مگه شما دکتری؟!
لیموترش__عسلی عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 1108 به شما گفته دکتر،چرا داری برای یکی دیگه تجویز میکنی؟!مگه شما دکتری؟! سوال پرسیدن برای کمک بهشون من پیشنهاد دادم و اگ دقت کنید نوشتم ک بره از دکتر بپرسه براش خوبه یا ن ..... خواهش میکنم برام دعا کنید 🙏🙏🤍برام سه تا صلوات بفرستید و دعا کنید کنکور قبول بشم 🙏🙏🥺وضع مالیمون درست بشه و مشکلات و غصه هام حل بشه 🤍🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏