2777
2789
عنوان

جوابتون به همچین موردی چیه؟

216 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها

من یه خواستگاری دارم ک فامیل دور هست ،ایشون ۱۱سال بزرگ تره من چون امادگی ندارم گفتم نمیتونم بهش الان فکر کنم

ایشون گفته حاضره ۲/۳سال برام صبر کنه ...ولی من مطمئن نیستم ۲/۳سال بعد شرایط چطوریه ...شما بودین چیکار میکردین؟

قازع میگفتم‌نمیخوام

برا ایندت رودربایستی نداری ک

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لاید با شرایط.خودت در نظر بگیری خیلیا با همین شرایط ازدواج میکنن من خودم فاصله سنی این مقداری رو قبول ندارم پس جواب رد میدم و فکری درموردش نمیکنم ولی من نظرات و افکار خودمو دارم مهم خود شمایی

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
من نگرانیم بابت قولیه ک باید بابت ۳سال دیگه بدم 🥺

خب بستگی داره دیگ...اگ یکی باشه ک دوستش داشته باشی ده سالم صبرمیکنی...خودت باید تصمیم بگیری...من خودم واسه کسی ک دوسش داشتم خب دوسال صبرکردم و چوم مطمینم بودم به انتخابم هرخاستگاری هم می اومد بدون شک ردش میکردم..

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
خب بستگی داره دیگ...اگ یکی باشه ک دوستش داشته باشی ده سالم صبرمیکنی...خودت باید تصمیم بگیری...من خود ...

میشه یه سوال کنم؟ چطوری باید بفهمم به انتخابم مطمئنم ؟

فکر کنم همین ک این سوال و میپرسم یعنی نیستم

میشه یه سوال کنم؟ چطوری باید بفهمم به انتخابم مطمئنم ؟ فکر کنم همین ک این سوال و میپرسم یعنی نیستم

اره خودت حواب خودتو دادی..همین ک میپرسی یعنی مطمین نیستی..خب باید دوستش داشته باشی..عقایدش..رفتارش..اخلاقش..خانوادش ..شغلش..همه اینت مورد پسندت باشه...اصلا اگ همونی باشه ک همیشه میخواشتی دیگ جای حرف نمیمونه..بشین سبک سنگین کن ببین این مرد همونی هست ک همیشه میخواستی یا نه بهتر از این رو میخوای

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..

میتونی قول ندی ولی میتونی از خانواده راهنمایی بگیری یا بخوای رفت و امدی کنین برای شناخت بیشتر البته اگه فکر میکنی میتونی دوستش داشته باشی و به چشم یه همسر برای یه عمر ببینیش

خدایا بهترین ها رو برای همه و من رقم بزن💫🤍