2777
2789
عنوان

اقدام بارداری

582 بازدید | 13 پست

خانوما امپول ویتامین دی ۳۰۰۰۰ هفته ایی یکی بزنم چقد بالا میبره ویتامین دی بدنمو؟؟ تو اقدامم ولی نتیجه نمیگیرم پنج ماهه ازمایش دادم پرولاکتینم و ویتامین دی بدنم کمه دکتر متفورمین ,فمودین که پنج انگشته برام نوشته

عزیزم باید طبق نظر پزشکا آمپول ویتامین دی بزنی هفته ای یکی خیلی زیاد میشه مگر دو بار اینا بیشتر نزنی بعد دیگه کپسولش رو بخوری

ازتون خواهش میکنم برای سلامتی تو راهیم یک صلوات بفرستید ان شاءالله حاجت روا شید🙏
عزیزم باید طبق نظر پزشکا آمپول ویتامین دی بزنی هفته ای یکی خیلی زیاد میشه مگر دو بار اینا بیشتر نزنی ...

دکتر گفت دوهفته یکبار بزنم ولی من عجله دارم که بره بالا ینی ضرر داره اگ هفته ایی یکی بزنم؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید خانما من می‌خوام اقدام کنم.باید چه دکتری برم که بفهمم ویتامین چی باید بخورم؟بعد باید تحت نظر پزشک زنان برم یا ماما؟

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
من مشهد دکتر رفتم برام متفورمین با فمودین نوشت گفت احتمال زیاد این ماه باردار میشی با همینا ولی چه م ...

ایشالا که میشه تولد امام رضا برین پیشش برا همه خانومایی که چشم انتظارن دعا کنین که ضامن بشه و به هممون یه نینی سالم بده 

من مشهد دکتر رفتم برام متفورمین با فمودین نوشت گفت احتمال زیاد این ماه باردار میشی با همینا ولی چه م ...

من تازه اقدام کردم ۱ ماهه راستش میخام برگ سنجد دم کنم بخورم 

چون تو برگه سونو خودم دیدم که فولیکولم کوچیکه ولی دکتر چیزی نگف 

من تازه اقدام کردم ۱ ماهه راستش میخام برگ سنجد دم کنم بخورم  چون تو برگه سونو خودم دیدم که فول ...

اره منم فولیکولام ۶ ،۷ ان خیلی ریزن برای همین متفورمین و قرص پنج انگشت بهم داد البته من خودم مشهدی نیستم برای دکتر رفتم مشهد اگر دیر شده باردار نشدم حتما حکمتی هست