تودل مدیر استارتر عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 9392 عنوان افزایش حقوق😍 567 بازدید | 23 پست کسی میدونه حقوقای مستمری بگیرا و بازنشستگان تامین اجتماعی رو زیاد کردن یانه؟؟؟منظورم اینه ریختن اضاف هارو؟؟ امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻 1401/03/17 | 14:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارا_ملورین عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 1457 اضافه نریختن .فیش ها هم مثل ماه قبل صادر شده روسایته میتونی بری ببینی من مال بابامو چک کردم عینا مثل پارسال!!!اصلا حکم ۱۴۰۱ صادر نشده فقط حرررررف میزنن مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .
پرانا369 عضویت: 1400/08/28 تعداد پست: 359 اضافه نریختن .فیش ها هم مثل ماه قبل صادر شده روسایته اصلا حکم ۱۴۰۱ صادر نشده با این همه گرونی خیلی بد که بنده های خدا همه منتظرن معوقه بگیرن
۱۴۰۰۳۱ عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 2743 اضافه نریختن .فیش ها هم مثل ماه قبل صادر شده روسایته اصلا حکم ۱۴۰۱ صادر نشده همون هم برداشتن
سارا_ملورین عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 1457 همون هم برداشتن فیش هارو برداشتن؟خسته نباشن مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .
تودل مدیر استارتر عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 9392 اضافه نریختن .فیش ها هم مثل ماه قبل صادر شده روسایته میتونی بری ببینی من مال بابامو چک کردم عینا مث ... وااا نود روز از عید گذشت این چه وضعشهههمادرشوهر من نیاز داره به پول امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
سارا_ملورین عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 1457 وااا نود روز از عید گذشت این چه وضعشههه مادرشوهر من نیاز داره به پول والا چه عرض کنم حرف بزنی طرفداراش میان قورتمون میدن ولی این دیگه اب اورد دست و صورت قبلی رو شست مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .
تودل مدیر استارتر عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 9392 با این همه گرونی خیلی بد که بنده های خدا همه منتظرن معوقه بگیرن واقعانکه چی اینکارهمون ماه اول باید مشخص کنن چقد اضاف شده امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
تودل مدیر استارتر عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 9392 والا چه عرض کنم حرف بزنی طرفداراش میان قورتمون میدن ولی این دیگه اب اورد دست و صورت قبلی رو ش ... 😁😁چی بگمم باید یه فکری کنن بازنشسته ها گناه دارن امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
۱۴۰۰۳۱ عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 2743 حکم امسال منظورتونه برا همه نزن هنوز نه کلا فیش به روال قبل هم صبح بود الان برداشتن
تودل مدیر استارتر عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 9392 فیش هارو برداشتن؟خسته نباشن ینی چی؟فیش چی رو برداشتن امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻