2777
2789
عنوان

رابطه مجازی

377 بازدید | 20 پست

خانوما اگه استوری همکار آقا رو لایک کنم سوءتفاهم که پیش نمیاد؟ هردو متاهلیم اونم مال منو لایک می‌کنه خواهشااااا جواب بدید ذهنم درگیره 

منتظرتونمممم

اگه از روی بی منظوره هیچ مشکلی نداره ولی اگه منظور داره قطعاا مشکله

جوهره یک زندگی ، دوستی است. خانم یا آقایی که قرار است 99 سال در کنارش زندگی کنید و هر روز صبح کنارش بیدار شوید باید کسی باشد که از شوخی های شما لذت برده و با غم ها و دردهای شما هم دردی کند زن و مرد مکمل یکدیگر اند و هیچ کدام برتری از دیگری نیست.😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر ادم بی جنبه و مریضی نباشه،نه

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

والا با چیزایی که به وفور تو نی نی سایت دیدم چرا سوتفاهم پیش میاد اساسی... یه چیزایی رو میان میگن لایک کرد پس فلان منظور رو داره یا فلان چیز رو استوری کردم تا فلان چیز رو بگم.... 

خیلی هم زیادن. یکی دو تا نیستن... پس یعنی اگه برا این همه آدم، معنی میده برا اون هم احتمالش قویه سوتفاهم شه

اگر ذهنش مریض نباشه نه

میدونین یه لحظه فک کردم نکنه این کارکرد اینستا برا اوناس که صمیمی هستن و استوری همو لایک میکنن یا نشان علاقه ایناس ذهنم درگیر شد و اعصابم خورد شد

ولی به نظرم انجام ندید بهتره یه وقت سواستفاده میکنن بابت این رفتارتون حتی اگه قصد و نیت بدی نداشته ب ...

میدونین یه لحظه فک کردم نکنه این کارکرد اینستا برا اوناس که صمیمی هستن و استوری همو لایک میکنن یا نشان علاقه ایناس ذهنم درگیر شد و اعصابم خورد شد

والا با چیزایی که به وفور تو نی نی سایت دیدم چرا سوتفاهم پیش میاد اساسی... یه چیزایی رو میان میگن لا ...