سلام من تو ۱۵ هفته سونو واژینال انجام دادم گف سرویکس ۳۲ بود آمپول پروژسترون داد هفته ای یدونه باید بزنم حالا دیروز رفتم انومالی گف جفتت پائینه وقتی راه میرم احساس میکنم میاد پائین کسی بوده مثل من باشه چیکار کردید هفته ۱۸ هستم
عزیزم استراحت مطلق کن، پاهاتم بده بالا، به هیچ عنوان کارهای سنگین انجام نده و وسیله های سنگین بلند نکن، از پله ها هم زیاد بالا و پایین نرو، و خلاصه خیلی مراقب خودت باشو فعلا فقط استراحت مطلق کن میره بالا
با استراحت فقط میره بالا مال من توntپایین بود با استراحت اومد بالا تو آنومالی گفت اوکیه
تیکر تولد وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔
خیلی سخته من دختر ۶ ساله دارم نمیشه همش خوابید صبحونه ناهار شام آب میخواد میوه میخواد همش باید سرویس ...
درسته عزیزم ولی با این شرایط باید فعلا استراحت کامل داشته باشی، مادر یا مادرشوهرت نمیتونن بیان و کارهای دخترتو انجام بدن عزیزم، آخه خودمم جفتم پایین بود و کاملا درکت میکنم و میدونم، به نظر من از کسی کمک بگیر فداتشم، یکی دو ماه استراحت مطلق کنی میره بالا و خیالتم راحت میشه، راستی عزیزم به هیچ عنوانم فعلا رابطه ج ن س ی نداشته باش. تا میتونی فعلا فقط استراحت کن عزیز دلم
استراحت میکنم ولی بعضی کارای روز مره رو چیکار کنم 😪
عزیزم خواهرانه دارم بهت میگم، بیخیال کارهای خونه، تا میتونی فقط استراحت مطلق کن، کارهای خونه رو از مادرت یا خواهرت یا گادرشوهرت و یا شوهرت کمک بگیر، لطفا لطفا لطفا فقط و فقط استراحت مطلق کن عزیزم
استراحت میکنم ولی بعضی کارای روز مره رو چیکار کنم 😪
عزیزم منم جفتم پایین بود دکترم میگفت حتی یه قابلمه ی غذا رو نباید بلند کنی و فقط استراحت مطلق کن و از مادرم کمک گرفته بودم، من منتها وضعیتم خیلی بدتر بود و تا 6 ماه فقط استراحت مطلق بودم
درسته عزیزم ولی با این شرایط باید فعلا استراحت کامل داشته باشی، مادر یا مادرشوهرت نمیتونن بیان و کار ...
خودشون میدونن وضعم اینه ولی تاحالا نگفتن بیان کمک یا بیا پیش ما فقط میگن استراحت کن دیگه نمیگن با یه بچه چجوری 😕 ممنون از راهنماییت گلم دعا کن زود بیاد بالا راحت شم