2821
2789
منو همسرم چهار ماهه قهريم ممكنه برگرده و كِي؟

بله . تا مرداد آشتی کردید .

شما جنوبی هستید؟؟

پوستتون گندمی . یکم تپلی 

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله . تا مرداد آشتی کردید . شما جنوبی هستید؟؟ پوستتون گندمی . یکم تپلی 

عزیزم میتونی بگی من کی مامان میشم جنسیتش چی میشه؟

شوهرم کی میره سرکار

کی ماشین میخریم؟

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

عزیزم میتونی بگی من کی مامان میشم جنسیتش چی میشه؟ شوهرم کی میره سرکار کی ماشین میخریم؟

حس ششم نیستم گلم.

تا پاییز باردار میشی . دختر . تا دو ماه دیگه . تا قبل عید . 

یه قرعه کشی هم اسمتون در میاد نمی‌دونم چیه

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
حس ششم نیستم گلم. تا پاییز باردار میشی . دختر . تا دو ماه دیگه . تا قبل عید .  یه قرعه کشی هم ...

یه وام خونگی هست

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

منو میگی رابطم با دوس پسرم دوباره درست میشه؟؟؟برمبگرده؟؟؟

حس ششم نیستم . فکر نکنم گلم

حس ششم نیستم گلم. تا پاییز باردار میشی . دختر . تا دو ماه دیگه . تا قبل عید .  یه قرعه کشی هم ...

عزیزم من چندتا بچه میارم جنساشون چیه

کی خونه میخریم

کی من میرم سرکار

خداجونم شکرت بابت اینکه همیشه حواست بهم هست
عزیزم من چندتا بچه میارم جنساشون چیه کی خونه میخریم کی من میرم سرکار

گلم من حس ششم نیستم