2777
2789
عنوان

تتو

89 بازدید | 9 پست

سه روزی میشه تتو زدم بعد موقع خواب ناخودآگاه میخارونمش یا بهش دس میزنم 

تاثیری نداره؟

یا اینکه مثلن ی جاش کمرنگ شه یا پوستش بیوفته از خاروندن

نخارون😐 اره هم ممکنه کمرنگه هم این ک جا زخمت برجسته میمونه وای خارشش خ بده😑😑ولی باید تحمل کنی حتما تا خودش بریزه تهش ی هفتس

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نخارون😐 اره هم ممکنه کمرنگه هم این ک جا زخمت برجسته میمونه وای خارشش خ بده😑😑ولی باید تحمل کنی حتم ...

خب من موقه خواب میخارونم بعد یهو ب خودم میام وسط خواب😑😂

خب من موقه خواب میخارونم بعد یهو ب خودم میام وسط خواب😑😂

خب سعی کن کنترل کن نخارونی ، نخارون اصلا ، میدونم خیلی رو مخه حالا خارشا اصلیش مونده😂

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..
نهههه😭😂

کدوم قسمت زدی