2821
2789
عنوان

خانما سن ۱۵

191 بازدید | 15 پست

سال برای لیزر کل بدن جواب میده ؟؟؟ خواهرم ۱۵ سالشه میخواد بره لیزر حرفش نمیشم هرچی میگم باید کاملاً بلوغ بشی میگه خیلی مو دادم خجالت میکشم بنده خدا راستم میگه خیلی مو داره 

بزار دو سال بعد بره الان زوده

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان تو بلوغه فک نکنم اصلا بشه 

به کسی که به ویژه در سنین جوانی طاقت تحمل وجود خسته کننده ی دیگران را ندارد و به حق از معاشرت با آنان ناخرسند می گردد و به انزوا رانده می شود، توصیه می کنم که عادت کند، قدری از تنهایی خویش را به همراه خود به جمع ببرد، یعنی بیاموزد که حتی در جمع نیز تا اندازه ای تنهایی خود را حفظ کند، هر چه می اندیشد فورا ابراز نکند و همچنین آنچه را که می گویند زیاده به جد نگیرد،, و از دیگران نه از حیث اخلاقی، نه عقلی انتظار بسیار داشته باشد و بنابراین بی اعتنایی را در برابر نظرات آنان در خود استوار کند که این مطمئن ترین روش برای اعمال شکیبایی در خور تحسین است   شوپنهاور / در باب حکمت زندگانی🌻 خدایا بهم صبر بده رنج این روزامو تحمل کنم 😔🙏🏻

همون جایی که لیزر میکنن زنگ بزن بپرس

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

اولا الان زوده دوما مگه کسی بدنشو میبینه فعلا؟؟؟؟ توجیحش کنید لطفا موی زائد زیر بغل و قسمت شرمگاهی برای بهداشت خودشون اصلاح کنن موی قسمتای دیگه بدن فعلا لازم نیست

قابل توجه کاراگاه های مچ گیر نی نی سایت😈کاربری دست چند نفره! 😈😈 قدیمی هستیم😈 تورو خدا اگه مخالف منی یا ریپ نزن یا مودبانه بگو دیگه نمیخوام تعلیق بشم🤬
اولا الان زوده دوما مگه کسی بدنشو میبینه فعلا؟؟؟؟ توجیحش کنید لطفا موی زائد زیر بغل و قسمت شرمگاهی ب ...

مگه حتما اگه کسی ببینه باید اصلاح کنه این چه تفکراتیه هر وقت اذیتش کنه می‌تونه اصلاح کنه

مگه حتما اگه کسی ببینه باید اصلاح کنه این چه تفکراتیه هر وقت اذیتش کنه می‌تونه اصلاح کنه

عزیزم ایشون گفتن چون خجالت میکشن من گفتم شما از روی یک پست لطفا تفکرات من رو قضاوت نکنید! در ضمن موی اذیت کننده بدن قسمتهایی هست که گفتم و باید هم اصلاح بشن! در ضمن بنده صرفا درمورد مناسب نبودن سنشون برای لیزر نظر دادم و اون جمله هم برای این بود که گفتن خجالت میکشه خواهرشون.

قابل توجه کاراگاه های مچ گیر نی نی سایت😈کاربری دست چند نفره! 😈😈 قدیمی هستیم😈 تورو خدا اگه مخالف منی یا ریپ نزن یا مودبانه بگو دیگه نمیخوام تعلیق بشم🤬
2824
2823
2791
2779
2792