2777
2789
عنوان

بچه اهل کلک خوبه یا ساده

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 34 پست

پسر منم تا سه سالگی همین بود 

چون جایی نبردمش تو جمع بچه ها نبود

دوساله میبرم همجا

واقعا زرنگ شده واسه خودش

چشم و گوشش بازشده به مسائل

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسر منم تا سه سالگی همین بود  چون جایی نبردمش تو جمع بچه ها نبود دوساله میبرم همجا واقعا زرن ...

کجاها بردین ، میگین لطفا؟ 

دختر منم ۵ سالش بود کلاس های دارالقران میراشتم، الانم ک مدرسه میره

یغنی فقط مدرسه کافی نیست؟ 

قبل بره پیش دبستانی

باید آگاه باشه به مسائل

تا اونجا گول نخوره و تشخیص بده و از حق خودش دفاع کنه

کسی نتونه گولش بزنه

بتونه تو تیم با بچه های دیگه خودشو جا کنه.

اینکه دخترت قانونمنده خیلی خوبه

ولی در کنارش باید یه مقدار هوشیار باشه 

همیننکه بیشتر با همسن و سالاش در ارتباط باشه

میفهمه

تا کوچکه درست میشه

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
اره   راهنمایی ک زیاد باهاش صحبت میکنم ، اما هر زمان ک میبرمش تو کوچه و میبینم با جرزنی همش دخت ...

سعی کن اونجوری که میخوای باشه باهاش رفتار کنی عزیزم بچه از مادر آموزش میگیره و اینکه همیشه پشتش باش ولی بزار مستقل باشه همش منتظر وجود شما نباشه 

کجاها بردین ، میگین لطفا؟  دختر منم ۵ سالش بود کلاس های دارالقران میراشتم، الانم ک مدرسه میره

کلاس ورزشی اسکیت و نینجا میره

کلاس نقاشی

هفته ای سه بار پارک 

هفته ای یکبار خانه بازی

تئانر باشه با دوستش میبرمش تا باهم ببینن تئاتر رو(خودم نظارت دارم)

کتابخونه میره

زیاد در قالب قصه براش توضیح میدم که اینطوری واکنش نشون بده در مقابل بدجنسی دوستات

تو دعواهاش دخالت نکن تا خودش روش دفاع از خودشو پیدا کنه

مگر اینکه بحث جدی باشه اونوقت دخالت کن

من فکرم اینطوریه 

باید زرنگ و تخس باشه 

اما ازشون استفاده نکنه 

نمیدونم چجوری منظورمو برسونم مخم خاموشه الان

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
کلاس ورزشی اسکیت و نینجا میره کلاس نقاشی هفته ای سه بار پارک  هفته ای یکبار خانه بازی تئانر ...

این قصه گفتنه خیلی خوبه منم گاهی انجام میدم،  ولی تا دعواهاش با خواهرش دخالت میکنم، تو کوچه هم تو بازیشون وارد میشم وقتی میبینم دارن گولش میزنن ک ببازه، شاید درست نباشه این کارم، شما اصلا تو کوچه نمیبرین؟؟

کلاس ورزشی اسکیت و نینجا میره کلاس نقاشی هفته ای سه بار پارک  هفته ای یکبار خانه بازی تئانر ...

حالا تو مدرسه دخترم اوکیه، و تا حالا نیومده گله کنه از روابطش با دوستاش، شاگرد زرنگ کلاسشونم هس ، البته غیر انتفاعی میرفت امسال ۱۴ نفر تو کلاس بودن

من فکرم اینطوریه  باید زرنگ و تخس باشه  اما ازشون استفاده نکنه  نمیدونم چجوری منظو ...

منظور شما اینه ک بفهمه کلک و جرزنی رو ، هوشیار باشه، حتی اگه ازشون استفاده نکنه، درسته؟

آره آفرین 

چون دخترم زیاد تو کوچه نبوده ب نظرم هنوز متوجه این چیزا نشده، به نظرم نمیشه این چیزا رو تو کلاس ها و اینا یاد گرفت درسته؟ انگار این چیزا فقط تو کوچه و بازی با بچه ها اتفاق میفته، واسه همین من فکر میکنم بچه های تو خیلی گرگن، منظور اونایی ک مدام و ساعت ها تو کوچن

به نظر شما با شرکت در این کلاس ها و چیزایی که گفتین میشه مثل بچه های تو کوچه زرنگ و گرگ شد؟

چون دخترم زیاد تو کوچه نبوده ب نظرم هنوز متوجه این چیزا نشده، به نظرم نمیشه این چیزا رو تو کلاس ها و ...

اصلا کوچه خوب نیست

گرگ بودن خوبه اما هم گرگن هم تخس هم خیلی چیزای دیگه که خوب نیست 

فحش میدن اصلا بی تربیت هستن یکسریاشون نه همه 

یه وقت کسی نخونه سوتفاهم نشه حداقل منطقه ما اینجوریه 

کوچه خوب نیست

خودت میتونی آموزشش بدی 

بتونه از حقش دفاع کنه 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤