بچه ها دختر من ۸ سالشه، زیاد تو کوچه نبردمش، گاهی گداری بوده، چون زیاد تو کوچه نبوده خ فرق داره با بچه های تو کوچمون، اونا هزار تا کلک و جرزنی بلدن تو بازی ، ولی دختر من خیلی قانونمند، اصلا نمیدونه جرزنی چیه، خیلی تو فکر میرم، ک کدومش خوبه؟؟ ب نظرم دخترم در مقابل اونا خیلی سادس
مشکل از اون هاست مه دخترت ولی گاهی دوستانه راهنماییش کن و در حد سن خودش راجب این چیزا باهاش حرف بزن ...
اره راهنمایی ک زیاد باهاش صحبت میکنم ، اما هر زمان ک میبرمش تو کوچه و میبینم با جرزنی همش دخترم بازنده میشه تو بازیاشون، حرصم میگیره، خیلی هم وقت ندارم هر روز دو سه ساعت ببرم تو کوچه ، نمیتونمم تنها بفرستم
میدونی، چون با دخترم میریم کوچه بالایی، انگار اونا خیلی با هم مچن، و تبانی میکنن دخترمو گول بزنن بسوزه تو بازی، اینم چون زیاد بازی نکرده زود گول میخوره
واقعا؟ پس این نشونه ساده بودنش نیس؟ این که نمیاد با کلک برنده بشه؟
ن باو فقط ی سری چیزا رو باید بش مادرانه بگی ولی درکل نزار بچه از سنش جلو بزنه و لذت بچگی کردن ازش گرفته بشه اینجوری دنیاش قشنگتره دنیای بدون کلک و حیله
تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............