2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به شعور و شخصیت طرف و خانوادش داره.

بله

هیچ چیزی خطرناک‌تر از اعتقادات و سنت‌های غلطی نیست که تو ذهن آدما جا بیفته .. اونوقت اگه بخوان آدم بکشن! با خیال راحت میکشن...   منطقی باشیم، هوم؟!                                                   
اگه خودت رو پایین نشون ندی  نه نمیشه  جهیزیه هم تا حد امکان سعی کن بدید در حد همون وام

یک چیز دیگه من با اقا سر حق کار و تحصیل و ... صحبت کردم ایشون گقتن با کار کردنم مشکلی ندارن تحصیل هم مشکلی ندارن اما حق طلاق رو نمیدن  از نظرتون دلیل خاصی داره بین ۴ ۵ تا خواسته ی من فقط این یکی رو گفتن نه؟؟؟؟ 

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
میشه هرچقدرم طرف مقابلت باشخصیت باشه

میشه بگین اذیت هاشون چطوری میشه؟؟؟ مهریه رو ام با خانواده ک صحبت کردیم گفتیم ۱۳۷۸ تا شاخه گل رز باشه قران و اینه شمعدان و ۵۰۰ تا سکه از نظرت قبول میکنن؟؟؟ اگر قبول نکردن چیکار کنم؟؟؟؟ 

یک چیز دیگه من با اقا سر حق کار و تحصیل و ... صحبت کردم ایشون گقتن با کار کردنم مشکلی ندارن تحصیل هم ...

اقایون اصولا بااین راضی نمیشن نمیدونم چرا

اکثرا همینن 

دلیلشونم اینه بعدا اذیت نشن خدای نکرده 

خب اول باهم آشناشین بهتره 

من تو این ۲۲ سال سن ک از خدا گرفتم خانوادم روی هیچ خواستگاری اینقدر پا فشاری نداشتن ولی این یکی اینقدر گفتن خوبه فلانه استرس میدن بهم 

انشالله هرچی خیره

میشه بگین اذیت هاشون چطوری میشه؟؟؟ مهریه رو ام با خانواده ک صحبت کردیم گفتیم ۱۳۷۸ تا شاخه گل رز باشه ...

مهریه این خوب نیست اصلا،تو نامزدی ممکنه یه حرفایی بزنن بهت بربخوره مثلا مقایسه کنن یاهرچی ممکنه منظورشون یکی دگ باشه توبخاطر موقیت خانوادت بخودت بگیری وهزاران مورد دگ

مهریه این خوب نیست اصلا،تو نامزدی ممکنه یه حرفایی بزنن بهت بربخوره مثلا مقایسه کنن یاهرچی ممکنه منظو ...

پس مهریه چی باشه؟؟؟؟ 

اره واقعا از همین  میترسم  منم ادم زبون درازیم یک چی میگم به اونم بر میخوره ://////