2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من دیروز بازرس سلطنتی جوی رو تموم کردم 

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت

خنده در وایکیکی و دیدم و عروس ملکه جالب بود

نامیرا هستم🖤 کاربر kimsoli قدیمم به طرز وحشیانه ای کاربریم پاک شد😐🙄 این سومین کاربریمه ،به کدامین گناه؟! همون دانشجوی طب ستتی خودتونم😁 ، عاشقانه ای در قلب اورشلیم 💜 اهل بحثم گفتم بدونی🤐🌹صمیمانه🙌🤝 روانشناسی میخونم 🤍‌ عقده داشته باشیم ! عقده داشتن نیمی از راه موفقیته انیشتین هم عقده دیده شدن داشت!♡ توماس ادیسون هیچوقت نتونست درست تحصیل کنه ، اون خانواده درست و حسابی نداشت ، ولی عقده دیده شدن داشت محمد رضا علیمردانی اون نمیتونست حرف بزنه و الان دوبلوره !!! اون عقده شنیده شدن داشت برای همتون عقده های قشنگ و ارزو میکنم💖 __ namira

اقای ملکه اخراش یکم غمگین میشه ولی تهش خوبه و کلا خیلی خنده دارو قشنگه..خنده در وایکیکی کلا طنزه.. 

رییس کیم دو قسمت اولش حوصله سر بره ولی قشنگ و خنده داره.. 

دهکده ساحلی چاچاچا خیلی فضای شاد و قشنگ و ارامش بخش و همینطور خنده داری داره. 

خنده در وایکیکی و دیدم و عروس ملکه جالب بود

البته عروس ملکه پخش نشده ولی اگه فان میخوای اقای ملکه هم جالبه '' من سریالای اینجوری دوست دارم😁

نامیرا هستم🖤 کاربر kimsoli قدیمم به طرز وحشیانه ای کاربریم پاک شد😐🙄 این سومین کاربریمه ،به کدامین گناه؟! همون دانشجوی طب ستتی خودتونم😁 ، عاشقانه ای در قلب اورشلیم 💜 اهل بحثم گفتم بدونی🤐🌹صمیمانه🙌🤝 روانشناسی میخونم 🤍‌ عقده داشته باشیم ! عقده داشتن نیمی از راه موفقیته انیشتین هم عقده دیده شدن داشت!♡ توماس ادیسون هیچوقت نتونست درست تحصیل کنه ، اون خانواده درست و حسابی نداشت ، ولی عقده دیده شدن داشت محمد رضا علیمردانی اون نمیتونست حرف بزنه و الان دوبلوره !!! اون عقده شنیده شدن داشت برای همتون عقده های قشنگ و ارزو میکنم💖 __ namira
بازری سلطنتی کمدیه؟؟

نه کمدی نیست یکم عاشقانه یکم فانتزی و یکم کمدی ببین قشنگه

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت