2777
2789
عنوان

کمکم کنین لطفا😭

77 بازدید | 4 پست

بچه ها من بخاطر یبوستی که دارم از شیاف استفاده میکنم مشکل دفع ندارم ولی الن متوجه شدم کنار مقعدم یزره پف کرده ینی پف نه عین التهابه اف میزنه کنار لبمون زیرش یجوری میشه دقیقا همونطوری به نظرتون بواسیر یا شقاقه یا بخاطر شیافه به وجود اومده؟

شیاف این بلا رو سر منم آورد چرا شربت استفاده نمیکنی؟

♥️🌿به نام خدایی مهربونم 🌿♥️                                    😍🥺اگر چشم شما افتاد به امضام واسه رسیدن منو عشقم بهم دعام کنید 🥺😍تک دختر و تک فرزند خانواده 😻 ی عدد عشقم دارم که بخاطر مشکلات مالی و مخالفت های کمی داریم  می‌جنگیم 😿🥺 انشالله به دعایی خیر شما بهم برسیم😻چادریم ولی پایه دعوا و شیطونی 😜یه دختر ورزشکار که قبلاً عشق والیبال بودم الان دارم بدنسازی میرم شاید برم مربی بدنسازی بشم 😎عاشق حیوانات دلم روستا میخواد 🌲 البته بگم که کبوتر یه چیز دیگه هست با افتخار بهم میگن کفتر باز 🕊️😌 سلامتی خودم خودت دلبرم👑♥️ انشالله همه نی نی سایتی ها حاجت روا باشن😇🌿فهمیدن باتوام همه تکلیفم با تو روشنه🤗عشقم صدات کنم یا نفسم کدومش قشنگتره 😍 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شیاف رودتوتنبل میکنه سعی کن فیبرزیادبخوری مث سبزی یاروزی چندتاخرمابخوری یامعده خالی شیرسرد که رودت ت ...

من اکثرا قرصی که دکتر داده با سبزیجات میخورم و میوه ولی یکی دوبار شیاف گزاشم به غلط کردن افتادم