2777
2789
عنوان

کنکور ریاضی

580 بازدید | 12 پست

من یازدهم ریاضیم 

دلم میخواد شریف کامپیوتر بخونم 

می خوام از تیر شروع کنم کنکوری کار کنم 

ولی همش می ترسم نرسم بهش 

راستش من هر وقت خواستم نرسیدم 

نمونه دولتی خواستم برم نشد 

هیچ وقت هم شاگرد اول نبودم همیشه دوم بودم🥲 هیچ موقع بهترین نبودم 

می ترسم خیلییی زیاد 

چون مامان و بابام همه امیدشون به کنه 

و من نمیخوام نا امیدشون کنم 

دارن رو من سرمایه گذاری میکنن 

اگه نتونم با رتبه خوب جبران کنم چجوری بهشون نگاه کنم؟؟😭 

اونا دارن همه سرمایشونو برای من صرف میکنن اون وقت من حتی نمیدونم در میام یا نه

به نظرم وقتی امید داشته باشی ک میتونی و تلاش کنی نصف راهو رفتی... بقیشم بسپر به خدا

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم با اما و اگر فقط خودتو اذیت میکنی‌

نهایت تلاشتو کن 

اگه سال اول نشد چ عیبی داره سال دوم

اما ذهنتو از همین حالا بزار سال اول 

پس درستو بخون به قبول نشدن فک نکن 

میرسی نگران نباش  فوقش شریفم نشد سخت نگیر تهران ۵ تا دانشگاه خفن واسه ریاضی داره منم عشق مکان ...

من واقعا خیلی استرس دارم نمیدونم اصلا کلاس چی برم الان یه کلاس پنج میلیونه مامان بابام طفلی ها هیچی نگفتم ولی من عذاب وجدان میگیرم🥲

عزیزم شما بدون نگرانی و ناامیدی تلاش کن ان شاءالله خدا کمکت میکنه بهترین رتبه ای که میتونی بیاری.🙏🏻

فقط هدفت این باشه که بهترین خودت باشی، به عنوان یک مادر میگم امکان نداره پدر و مادر بعد از تلاش بچشون  از رتبه و رشته ای که آورده ناراضی باشن

همونطور که من به بچم افتخار کردم، پدر و مادر شمام بهت افتخار می کنن🌹

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
من واقعا خیلی استرس دارم نمیدونم اصلا کلاس چی برم الان یه کلاس پنج میلیونه مامان بابام طفلی ها هیچی ...

استرس نمیخواد فشار الکی نیار به خودت

واسه کلاسم من فقط فیزیک رو کلاس رفتم که خوب بلد نبودم. بقیشو خودم خوندم رتبم سه رقمی شد

بعدم یه سری خرجا لازمه دیگه مثل کتاب تست و کلاس

نه مریمم نه لپ گلی/💍❤
استرس نمیخواد فشار الکی نیار به خودت واسه کلاسم من فقط فیزیک رو کلاس رفتم که خوب بلد نبودم. بقیشو خ ...

چه کلاسایی رفتی؟ کدوم موسسه؟ من میتونم هزینه کنم و دلم میخواد موسسه مطمئنی هزینه کنم

چه کلاسایی رفتی؟ کدوم موسسه؟ من میتونم هزینه کنم و دلم میخواد موسسه مطمئنی هزینه کنم

راستش من کنکوری ۹۷ بودم الان استادا و موسسات رو نمی شناسم 

ولی فیزیکو کلاس رفتم با استاد عربشاهی راه اندیشه کنکورمم ۷۵ درصد زدم.از فیزیک دوم دبیرستان تا پیش دانشگاهیو تو ۹ ماه تدریس کرد عالی بود به نظر من

نه مریمم نه لپ گلی/💍❤