2777
2789
عنوان

ضدآفتاب

171 بازدید | 15 پست

سلام.خانوما میشه لطفا ی ضدآفتاب خوب واسه پوست چرب بهم معرفی کنید؟خارجی یا ایرانی فرق نداره...البته با ذکر قیمت

ی سوال دیگه اینکه کسی تا حالا کرم دی دی استفاده کرده؟راضی بودین؟

آنچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت...👍

من الارو استفاده میکنم عالیه هم ضدافتابه هم کرم پودر . ۲۰۰ آخرین بار گرفتم

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا پوست چرب جدیدا دیدم مای مدل فلوییدی خیلی راضی هستن

پیکسل هم همینطور

حدود ۱۰۰ تومن هستن

فَاللَّهُ‌ خَیْرٌ حَافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ‌ الرَّاحِمِینَ...... خدایا خودت مواظب نی‌نی من باش👶🏻

من قبلا پریم میزدم پوست خودم سفید قشنگ میپوشند عالی بودجای جوش هارو می‌برد راضی بودم بعد سان سیف خریدم مزخرف ترین کرمی بود که حالت نارنجی داره میخوام بندازم بره مارک معروف بخرم مارک های پریم هیدوردم خصوصا سینره  مدل روشن کننده داخل ضد آفتابم داره خیلی خوبه

دکترم جدیدا مارک میلیتو بهم داده...فک کنم اسپانیاییه...پونصد و خورده ای...من پوستم خشکه و حساس ولی جوش میزنم...این خوب بود تا الان...برای پوست چربم داره

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...