2777
2789

کسی این چند وقت زایمان کرده؟سزارین رو میگم.چقدر گرفتن؟

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷

خیلی تفاوت هست بین بیمارستانها وشهرها من آذر پارسال۹ تومن

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زنگ زدم پرسیدم بین ۱۴تا۱۶

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

مامان من چندماه پیش زایمان کر.طبیعی نزدیک به ۵تومن وسزارین ۷تومن

البته بچه های اینجاگفتن ۱۰تومن و۱۵تومنه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بیمه تکمیلی نیستین

برای خودم نمی خوام برای خانومه دوست همسرم می خواستم

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷
مامان من چندماه پیش زایمان کر.طبیعی نزدیک به ۵تومن وسزارین ۷تومن البته بچه های اینجاگفتن ۱۰تومن و۱۵ ...

۵ تومن طبیعی بود؟

شهرتون کجاست؟

کدوم شهری

یزد

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
۵ تومن طبیعی بود؟ شهرتون کجاست؟

یزد.گرونه؟

یزد.گرونه؟

نه منظورم اینه ۵ ملیون زایمان طبیعی بود ۷ تومن زایمان سزارین؟

نمیدونم ولی سال ۹۸ خواهرم سرارین رایمان کرد ۱۲ ملیون

نه منظورم اینه ۵ ملیون زایمان طبیعی بود ۷ تومن زایمان سزارین؟ نمیدونم ولی سال ۹۸ خواهرم سرارین رایم ...

آره معمولاتوی شهرمونسزارین ۲تومن ازطبیعی گرون تره 

البته طبیعی توی بیمارستان خصوصی عالیه 

خودم چندسال پیش ۴تومن شدهزینه ی زایمانم البته من دستگاه کاهش دردوچیزوی دیگه داشتم واسه همین گرون ترشد وگرنه اصلش ۳تومن بود سال۹۷