2777
2789
عنوان

شوهرم رو مخهههههههههههه

320 بازدید | 20 پست

ینی دیونم کرده کاراش.خاهرزادش ۲۰ سالشه دانشجوعه .دانشگاه افتاده توشهرما برمیداره هرشب میارتش خونه .دختره خابگاه داره .دانشگاه خوبیم افتاده ولی بازم برمیداره میارتش.میگه ماهی ۲۰۰ تومن ازحقوقم بزاریم واسش جدا .لب تاپتم فلن بده دستش کارا درسیشو کنه.😡😡 دیشبو امشبم گرفتم پیش دختره خابیدم .میدونم ازمن جدابخابه تاصبح صدبار بیدار میشه.گفتم ادب شه نیارتش.ولی بعید میدونم ادم شه سیاستی چیزی بگین بهم😵‍💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیاستی بزرگی که بلدم به هیچ دلیلی جاتو ازشوهرت جدا نکن نذار به تنها خابیدن عادت کنه 

*◄থৣ   یکعـבـב متاهل عاشق هسـבم                                     من باعشق פּ בوستے ازـבواج کرـבم                اگـہ حس کرـבے میتونم کمکت کنم خوشحال میشم בوست خوبم  💖থৣ►
خب عزیزم بهش بگو و مشکلتو باهاش درمیون بزار با لجو لج بازی ک کار پیش نمیره

میترسم بهش بگم بدترکنه ..خودش میدونه اخلاق منو ولی بازم هرغلطی دلش میخاد میکنه خونمو توشیشه کرده

😐گناه داره بدبخ تو غربت تازه خودشم نخواسته شوهرت رفته اورده 

جای منفی گرایی مثبت فکر کن باهاش حرف بزن دوست شو از تصمیمات ایندش از دانشگاه از خوابگاهش حرف بزن 

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران
سیاستی بزرگی که بلدم به هیچ دلیلی جاتو ازشوهرت جدا نکن نذار به تنها خابیدن عادت کنه 

☹️☹️ای خدا پس چیکارکنم ادب شه😭😭😭😭برادرش ۱تومن پول خونه جدیدمون روداد دوروز بعد گف ۱تومن قرض بده دیگم پس نداد.۳۰۰ واسه تولد پسرش گرف پس نداد و...

☹️☹️ای خدا پس چیکارکنم ادب شه😭😭😭😭برادرش ۱تومن پول خونه جدیدمون روداد دوروز بعد گف ۱تومن قرض بده ...

جدا کردن جدا بعد یه مدت برا مرد عادت میشه بعد ۱۰۰روزم پیشش نباشی براش مهم نی دیدم ک میگمممم

*◄থৣ   یکعـבـב متاهل عاشق هسـבم                                     من باعشق פּ בوستے ازـבواج کرـבم                اگـہ حس کرـבے میتونم کمکت کنم خوشحال میشم בوست خوبم  💖থৣ►
😐گناه داره بدبخ تو غربت تازه خودشم نخواسته شوهرت رفته اورده  جای منفی گرایی مثبت فکر کن باهاش ...

اخه همین کارا شوهرم رومخه کلی خرید کرده برداشته اورده براش .اونوقت من میگم پول بده مانتو بخرم میگه ندارم بدم

با شوهرت حرف بزن 

ولی چیزی به اون بچه عه نگیا 

الان خیلی احساس غربت میکنه گناه داره تو چیزی بهش بگی تا اخر یادش میمونه میگه زنموم قلبمو شکست 

تقصیر شوهرته که هرروز میارش 

بهص بگو این بچه باید با خوابگاه اوکی بشه که در اینده مشکلی نداشته باشه 

از دل نرود هر انکه از دیده برفت