بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من واسه حل مشکلت یک سوره یس میخونم میشه ببینی واسم محسن سمت نجمه برمیگرده؟
خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم
خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم
یک دنیا تشکررررر فردا صبح حتما میخونم😍😍😍😍🥰🥰🥰😘😘😘🤩🤩🤩
خاهش گلم انشالله همونجور که دل منا شاد کردی خدا هم دلتا شاد کنه بازهم ممنونم
لطفا برای منم بگیرید صلوات فرستادم واستون نیتم قبولی رشته مورد نظرم و ایندم ممنون از لطفتون
اشفتگی فکری داری از اینده میترسی ولی ب اهدافت میرسی چون قلبت مهربونه مذاکرات مالی کاری داری .با مرد جروبحث و دعوا داری ک اعصابتو خورد میکنه یه سری قول و قرار الکی بهت میده ولی در نهایت اینده خوبی داری موفقیت 100درصد میبینم