2821
2789
عنوان

تربیت کودک

126 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

من یه پسر یک سال و هشت ماهه دارم زمانی که به دنیا اومد طبقه دوم منزل پدرم بودیم خیلی دوستش دارم و خیلی محبتش میکردن الان دو ماهی میشه که اومدم خانه خودمون که هفته ای یک تا دو بار به منزل پدریم سر میزنیم

از ده روزیه که پسرم آروم و ساکت شده برعکس قبل که خیییییلی اذیت میکرد دیگه اونقدر اذیت نمیکنه

حتی وقتی میریم منزل پدرم هم خودش با خودش بازی میکنه دیگه زمین و زمان رو نمیریزه به هم احساس میکنم افسردگی گرفته کسی میدونه باید چیکار کنم؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
حالا ی پسر آرومم پیدا شد نق بزن

نق نمیزنم آروم آروم هم نیست فقط مثل قبل خیییییلی اذیت نمیکنه قبلا همه میگفتن ببرش دکتر شاید پیش فعاله ولی الان آروم تر شده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نق نمیزنم آروم آروم هم نیست فقط مثل قبل خیییییلی اذیت نمیکنه قبلا همه میگفتن ببرش دکتر شاید پیش فعال ...

قراره هر چی بزرگتر میشن بچه ها فهمیده تر بشن.نکه بی فکر تر.

نگران نباش خواهری

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
نق نمیزنم آروم آروم هم نیست فقط مثل قبل خیییییلی اذیت نمیکنه قبلا همه میگفتن ببرش دکتر شاید پیش فعال ...

شاید همون شلوغی باعث هیجان یا بیقراریش میشده

الان تو خونه تنهاست و خونه آرومه آرامش بیشتری داره 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
قراره هر چی بزرگتر میشن بچه ها فهمیده تر بشن.نکه بی فکر تر. نگران نباش خواهری

ممنونم عزیزم

میترسم افسردگی گرفته باشه

خب پسر عتقل تری شده دیگه کمتر اذیت میکنه🤗 تو خونه باهاش زیاد بازی کنین و حرف بزنین... ببرینش بیرون پارک 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
شاید همون شلوغی باعث هیجان یا بیقراریش میشده الان تو خونه تنهاست و خونه آرومه آرامش بیشتری داره&nbs ...

آخه وقتی میریم منزل پدریم بازم آرومه

ممنونم عزیزم میترسم افسردگی گرفته باشه

نه عزیزم.

دختر منم یک سالو ده ماهشه.

یه ماهه خیلی محتاط ترو بافکرتر عمل میکنه.

خب پسر عتقل تری شده دیگه کمتر اذیت میکنه🤗 تو خونه باهاش زیاد بازی کنین و حرف بزنین... ببرینش بیرون ...

حتما

ممنونم از نظرت

نه عزیزم. دختر منم یک سالو ده ماهشه. یه ماهه خیلی محتاط ترو بافکرتر عمل میکنه.

چقدر خوب پس ممکنه به خاطرسنش هم باشه عاقل تر بشه

خداروشکر چقدر خیالم راحت تر کردی

ممنونم

چقدر خوب پس ممکنه به خاطرسنش هم باشه عاقل تر بشه خداروشکر چقدر خیالم راحت تر کردی ممنونم

فداتتت

سوالی کاری داشتی بیا تاپیک اخرم عشقولی🥰

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز